Santa Barbara City College

Santa Barbara City College er veldig populært blant både internasjonale og amerikanske studenter, og har en fantastisk beliggenhet ved havet i solfylte California.
 

Studere på Santa Barbara City College

På Santa Barbara City College i California kan du starte dine studier i USA til en svært gunstig pris! SBCC er et community college som tilbyr toårige Associate Degrees som nå er støttet av Lånekassen!

Hva kan du studere på Santa Barbara City College?

På Santa Barbara City College (SBCC) kan du bla. studere økonomi, psykologi, grafisk design, fotografi, journalistikk, globale studier, film og tv. Du kan ta en 2-årig Associate Degree på Santa Barbara City College. 

Akademisk omdømme

SBCC er akkreditert av Accrediting Commission of Community and Junior Colleges (ACCJC). Det er ansett for å være et av de ledende community collegene i California og i USA.

Hvorfor studere på Santa Barbara City College?

Santa Barbara City College er veldig populært blant både internasjonale og amerikanske studenter, og har en fantastisk beliggenhet ved havet i solfylte California. Studietilbudet er stort og prisene er svært gunstige. Etter å ha fullført en Associate degree er mulighetene gode for å søke transfer til University of California og andre amerikanske universiteter hvor du kan fullføre bachelorgraden din. Og det beste - studier ved Santa Babara er nå støttet av Lånekassen!

Fakta

Antall studenter: 20 000
Antall internasjonale studenter: 1500
Akademisk kaldender: Studiestart i januar og august
Obligatorisk introseminar holdes 2-3 uker før semesterstart.
Nivå og studieavgift:
Associate Degree fra 4500 USD per semester (2016)

Skolens hjemmeside: Santa Barbara City College

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. KILROY education hjelper deg gratis med å søke og gir deg veiledning underveis. Vår kunnskap er din trygghet!

Høres Santa Barbara City College spennende ut?
Kontakt oss!
Contact