Kristine

Kristine hjelper deg med å finne ditt drømmestudie i utlandet
F  

Navn
Kristine

Stilling
Studieveileder

Butikk
Bergen

Telefon
23102359

Send e-post

Jeg begynte som studieveileder i den nyåpnede KILROY Education, avdeling Bergen i januar 2013, og jeg ser frem til å hjelpe deg med å finne ditt drømmestudie i utlandet!

Selv har jeg en Bachelor of Business - Hotel Management fra Maquarie University i Sydney, men selve undervisningen var på International College of Management Sydney (ICMS) i forstaden Manly. Her spesialiserte jeg med innenfor hotelledelse og har derfor også en Diploma in Hospitality Management. 

Dette var uten tvil mine tre beste år i livet så langt, og en erfaring jeg ikke ville vært foruten.  Å studere i utlandet - enten hele utdannelsen eller som en del av en utdannelse i Norge er noe jeg mener alle burde gjøre. Man lærer mye om andre kulturer, man møter spennende mennesker og får nye nettverk, men mest av alt - man lærer en hel del om seg selv. Man er også i fare for å bli mer åpen, få nye perspektiv og man blir bedre på et fremmed språk.

Før jeg startet som studieveileder i januar 2013 jobbet jeg som reisespesialist i KILROY Travels Bergen. Jeg kan derfor også hjelpe deg med å bestille våre fleksible studentbilletter, samt studentforsikring. Hvis du ønsker å gjøre litt mer ut av flybilletten og ha et stopp på vei til/fra studiestedet eller lage en «jorden rundt reise» med ekstra innhold så hjelper jeg gjerne til med det også!

Det finnes mange muligheter og valg av studier i utlandet, jeg hjelper deg gjerne med å finne det riktige for deg!

Kontakt