Astrid

Astrid hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen
F  

Navn
Astrid

Stilling
Studieveileder

Butikk
Oslo

Telefon
23102360

Send e-post

Å studere i utlandet er noe jeg vil anbefale alle å gjøre. Uansett hvor du studerer vil det bli en helt unik opplevelse, og du vil forstå kulturen og samfunnet på en helt annen måte enn om du kun drar dit på ferie.

Å studere i utlandet vil gi en form for innsikt som det ikke er mulig å få på noen annen måte, uansett om det er en hel grad eller som en del av utdannelsen. Du vil møte mange nye flotte mennesker, lære mye om deg selv og få opplevelser du ikke kan forestille deg på forhånd.

Det å finne et lærested som passer for deg kan være krevende å gjøre på egen hånd. Da jeg selv har studert i utlandet kan jeg hjelpe deg gjennom hele søknadsprosessen, og gi deg råd om hvordan du kan oppnå mest mulig i studietiden din både sosialt og akademisk.

Å ta et internship i utlandet kan være en døråpner til spennende jobber i ettertid, samt en unik mulighet til å skape et nettverk. Ved å ta et internship i utlandet skiller du deg ut fra mengden, og det kan anses som en forlengelse av graden du allerede har tatt.

Jeg har jobbet som reisespesialist i KILROY Travels siden 2008 i Trondheim og Oslo, før jeg startet som studieveileder i 2014. Jeg har studert et semester ved et lokalt universitet i Buenos Aires våren 2013, og det var en opplevelse jeg ikke vil være foruten. Det var litt skummelt å reise til et helt annet kontinent for å studere i seks måneder, men med et åpent sinn ble det en uforglemmelig opplevelse.

Jeg gleder meg til å realisere dine drømmer om å studere eller ta internship i utlandet!

Kontakt