Webinar med University of South Australia, Adelaide

Webinar - Vi sender deg link en dag i forveien
Høres det spennende ut med et unikt studieopphold i en av Australias mest undervurderte byer? Kanskje Adelaide er perfekt for deg!

Glem alt du har hørt om Sydney, Brisbane og Melbourne! Hvis du er på jakt etter en unik "Aussie experience", der du virkelig kommer tett på lokalbefolkningen og samtidig studerer på et svært godt og sosialt universitet, bør Adelaide i South Australia være noe for deg.

Adelaide er nettopp kåret til verdens #1 "Rising destination" ifølge trip.com, og det er ikke uten grunn! Adelaide er nemlig både kjent for en laidback, chill vibe og som en by som virkelig vet hva det vil si å arrangere fester og festivaler. Adelaide huser i tillegg studenter fra hele verden og er generelt en grønn, trivelig og billig by å leve i, sett i forhold til andre australske byer som Melbourne og Sydney.

Gratis webinar

Mandag 30. april klokken 19:00-20:00 kan du joine et online webinar der vi forteller deg mer om Adelaide, det fantastiske studielivet i Australia og litt om søknadsprosessen og finansieringsmuligheter. Webinaret passer for deg som drømmer om å ta et semester på utveksling eller en hel bachelorgrad i Adelaide. OBS! Webinaret foregår på engelsk!

Underveis i webinaret vil du også høre fra en representant fra University of South Australia som vil fortelle mer om universitetet og gi deg et innblikk i undervisningen, fagene og skolens sosiale aktivieteter.

Slik deltar du:

Webinaret er gratis og alle kan delta. Det foregår online og trenger kun sette deg ned foran en PC, lap top, smartpone eller tabler for å henge med. Det eneste du trenger å gjør i forkant er å melde deg på her med navn, tlf. nummer og epost. Deretter sender vi deg link til webinaret dagen før. I e-posten vil det også fremgå hvordan du klikker deg inn på webinaret. Husk, at webinaret foregår på engelsk.

Interessert? Du kan allerede nå lese mere om University of South Australia på våre hjemmesider.

Vi gleder oss til å fortelle deg mer!

Registrer deg for eventet

 

 

 

Registrer
Kontakt