Internship i utlandet

Gjør et karrierehopp med et internship/praksisplass i utlandet
KILROY jobber med noen av de beste internshiporganisasjonene i verden. Vi hjelper deg med å finne en praksisplass som vil gi deg verdifull internasjonal erfaring og ikke minst en opplevelse for livet!

Et internship i utlandet gir deg en unik mulighet til å oppleve en annen kultur på nært hold, mens du samtidig forbereder deg på din spennende og internasjonale karriere! 

Ønsker du å jobbe med marketing eller business i Beijing, eller er drømmen et  internship i motemetropolen New York? Vi er her for å gi deg nødvendig informasjon, verdifulle tips, og all hjelp du trenger for å forberede ditt livs store eventyr i utlandet.

Hva er en intern?

En intern, eller «praktikant» søker erfaring i arbeidsmarkedet for å skaffe relevant kunnskap eller ferdigheter som kreves for å komme inn i et spesielt karrierefelt. En intern er ofte nyutdannet, under utdanning eller bare ute etter erfaring.

Hva er et internship?

Et internship eller en praksisplass, er en kortsiktig utplassering i en bedrift, med hovedfokus på opplæring i jobben og å bygge nye ferdigheter og forståelse.  Mange bedrifter bruker internships/praksisplasser som en måte å lære opp og vurdere nye arbeidstakere. For mange er derfor et internship et springbrett for videre karriere, ettersom man får helt unik erfaring og uvurderlige kontakter! 

Som en intern har du en veileder som tildeler deg bestemte oppgaver, gir veiledning og evaluerer ditt arbeid underveis. 

KILROY hjelper deg med alt fra å finne internship og bolig, til kun å søke om visum. Det er opp til deg hvor mye hjelp du ønsker. Gjennom våre samarbeidspartnere kan du få verdifull arbeidserfaring, enten om du er student eller allerede har jobbet en stund. Bruk menyen til venstre på siden og finn ut mer om hva vi kan tilby.

Har du spørsmål om internship i utlandet?
Kontakt KILROY
Kontakt