Internship i Australia

Internship i Australia
Høres det spennende ut med et internship i Australia? Du har altså muligheten til å oppleve den australske kulturen på nært hold, samtidig som du får uvurderlig arbeidserfaring. Dette vil både gagne din fremtidige karriere og gi deg en utrolig opplevelse Down Under. Med et australsk Working Holiday-visum er det nå enkelt å søke.

Et internship/praksisplass i Australia er midlertidig utplassering hos et australsk selskap. Dine målsettinger, kvalifikasjoner og erfaringer bestemmer hvilken posisjon du blir tilbudt. Et internship i Australia er ikke en jobb i ordets rette forstand, men må sees på som en del av en læringsprosess som en del av din utdanning. Alle internships gjennomføres på frivillig basis og hovedfokuset vil ligge på å forberede deg til arbeidslivet, skaffe verdifull erfaring og øke dine ferdigheter.

Hva kan KILROY gjøre for deg?

Her kan du lese mer om hvordan KILROY kan hjelpe deg med å gjøre drømmen om et internship i Australia til virkelighet. 

Les om de 9 stegene fra søknad til fullført internship

Krav

Gode engelsk kunnskaper både skriftlig og muntlig, oppfylle kravene for Working Holiday-visum, tilstrekkelig økonomiske midler, reiseforsikring etc.

Les mer om krav til kvalifikasjon for internship i Australia

FAQ - Frequently Asked Questions

Alt du trenger å vite om internships i Australia. 

Se ofte stilte spørsmål

Visum

For å kunne ta et internship i Australia trenger du et Working Holiday-visum. Hvis du allerede er student i Australia kan du ta et internship over en begrenset tidsperiode i skoleferiene eller etter studiene med ditt studentvisum.

Les mer om visum for internship i Australia

Har du spørsmål om internship i Australia?
Kontakt oss!
Kontakt