Internshippprogram i Australia

Hva er inkluder i en internshippakke? KILROY

Hva er inkludert?

Inkludert i våre internshipprogram er:

  • Support før og under ditt internship
  • Elektronisk velkomstpakke
  • Sosiale arrangementer
  • Ukentlige nyhetsbrev
  • SOS-telefonnummer

Andre tjenester (ekstra kostnad)

  • Transfer til/fra flyplassen
  • Møblert bolig
  • Sim-kort
  • Helgeturer og utflukter til bla. surfecamp

9 steg til ditt internship i Australia

Lurer du på hva et internship i Australia egentlig innebærer og hva vi kan hjelpe deg med? Vi har satt sammen en liste over veien fra søknad til endt internship.
Send inn ditt søknadsskjema, CV og personlig brev, og prosessen er deretter som følger: 

Steg 1 - Vår samarbeidspartner, Internships Down Under, sender deg en velkomstmail for å bekrefte ønsket start- og sluttdato, sted og fagområde. Du får samtidig en introduksjon til KILROY og en forklaring på hva som vil skje fremover. 

Steg 2 - Når en bedrift har fattet interesse for søknaden din vil du bli kontaktet av Sydney Internships for å avtale et intervju over telefon eller online. Du får tilsendt en profil med informasjon om bedriften hvor du kan lese alt du trenger å vite om arbeidsplassen og internshipet/praksisplassen. 

Steg 3 - Etter intervjuet vil Internships Down Under kontakte både deg og bedriften for å høre hvordan samtalen gikk. Hvis begge parter er forøyde vil bedriften i samarbeid med Sydney Internships sammenfatte en internshipavtale. Du får tilsendt avtalen til vurdering. Om du ikke er fornøyd med bedriften, eller om bedriften ikke ønsker deg som intern, vil Sydney Internships fortsette å lete etter et passende alternativ til deg. 

* Vær oppmerksom på at Internships Down Under ikke kan arrangere flere intervjuer samtidig for deg som du kan velge mellom. Hvis du ikke er fornøyd med bedriften og internshipet du får foreslått, kan du velge å takke nei og vi vil da forsøke å finne en annen mulighet som passer deg bedre. OBS! Dette kan kun gjøres tre ganger. Hvis du takker nei til et internship, vil plassen gå til noen andre, og du kan med andre ord ikke ombestemme deg hvis du først har takket nei. Vi anbefaler derfor på det sterkeste å takke ja til praksisplassen om du er fornøyd med den. 

Steg 4 - Du må sørge for at du har forsikringer på plass, og booke flybilletter og ordne visum. KILROY kan hjelpe deg med dette. Trenger du hjelp til å arrangere bolig og transfer på flyplassen kan dette bestilles som en ekstra tjenester fra Internships Down Under. 

Steg 5 - Før avreise til Australia vil du få all informasjon du trenger for å forberede deg til ditt internship. Du vil blant annet få beskjed om hvor du skal møte opp, eventuell dress code på arbeidsplassen og hvor mange arbeidstimer du kommer til å ha per dag. Du vil også motta en elektronisk velkomstpakke der du finner informasjon om Sydney og hvordan du kan få best mulig nytte av ditt opphold i Australia.

Steg 6 - Ved ankomst i Australia anbefaler vi at du drar innom Internships Down Unders kontor. Der kan du hilse på teamet i Sydney og få nyttige råd og tips. 

Steg 7 - Internshipet starter med at du får en introduksjon av den nye arbeidsgiveren din, av arbeidsplassen og arbeidsoppgavene dine. Internships Down Under har utarbeidet en sjekkliste som arbeidsgiveren må gå gjennom for å forsikre at du får all informasjon du trenger. 

Steg 8 - I tillegg til ukentlige nyhetsbrev, sosiale arrangementer og weekendturer blir det også jevnlig sendt ut e-poster for å få feedback fra deg. På den måten sikrer vi at ditt internship og opphold i Australia lever opp til dine forventninger.

Steg 9 - Når du er ferdig med ditt internship i Australia vil du få et referansebrev fra bedriften du har jobbet for. Referansen inneholder en beskrivelse av arbeidsoppgavene du har utført, hvordan du har utført dem og den kompetansen og erfaringen du har fått i løpet av din praksisperiode. 

 

Har du spørsmål om vårt internshipprogram i Australia?
Kontakt oss!
Kontakt