Visum for internship i Australia

Visum for internship i Australia

Visum for internship i Australia - KILROY

Når du tar et internship i Australia må du enten ha et Working Holiday-visum eller allerede være student i Australia med studentvisum. Working Holiday er best kjent for å være en mulighet for reisende i Australia som ønsker å jobbe underveis, men fungerer like fint for deg som ønsker å ta et internship i Australia.

Et Working Holiday-visum gir deg 12 måneder oppholds- og arbeidstillatelse i Australia. Du får også muligheten til å utvide visumet med 12 måneder om du jobber minimum tre av månedene i distriktene med landbruk (ved å f.eks plukke frukt på gårder). Du kan maksimum jobbe seks måneder for samme arbeidsgiver. Ønsker du å jobbe ved et sykehus, skole eller barnehage må du ha med deg dokumentasjon på en full helsesjekk inkludert røngten av brystet.  

Hva er et Working Holiday visum?

Australia tilbyr et Working Holiday-visum som tillater unge reisende å oppholde seg i Australia over en lengre periode mens de tjener penger gjennom kortvarige arbeidsopphold. Visumet kan også brukes for unge som ønsker å ta et internship i Australia. Med et Working Holiday visum kan du bo og arbeide i Australia i inntil 12 måneder. 

Er det en aldersgrense for å få et Working Holiday-visum?

Du må være mellom 18 og 30 år på det tidspunktet du søker på visumet. 

Hvor mye koster et Working Holiday-visum?

Du betaler en sum ved søknad på visumet. For oppdatert informasjon om kostnad ta kontakt med oss. 

Hvor lenge er et Working Holiday visum gyldig?

Fra tidspunktet du får tildelt ditt Working Holiday-visum har du 12 måneder på deg før du må ankomme Australia. Du har lov til å bli i Australia i maximum 12 måneder fra ankomstdato. 

Kan jeg reise til og fra Australia etter jeg har ankommet med mitt Working Holiday-visum?

Ja, du kan reise og komme tilbake så mange ganger du vil, så lenge det er innenfor visumets gyldighetsperiode. 

Hvor lenge kan jeg jobbe?

Du kan jobbe opp til seks måneder med samme arbeidsgiver. Du kan også studere i opp til fire måneder. Skal du studere på en høyskole eller universitet over en lengre periode ta kontakt med oss for informasjon om studentvisum.

Kan jeg utvide visumet?

Hvis du har (eller har tidligere hatt) et Working Holiday-visum og jobbet i Australias distrikter, kan det være mulig å forlenge oppholdet i ytterlige 12 måneder med et Working Holiday-visum 2. For å kunne kvalifisere må du ha jobbet minimum tre måneder i et av distriktene i Australia med gårdsbruk eller lignende. Husk å sjekke at arbeidet du skal gjøre kvalifiserer i henhold til retningslinjene. Hvor lenge du kan være i Australia med ditt andre Working Holiday visum avhenger av når du søker på visumet. Det er også svært viktig at du forlater landet innen visumet går ut, da det er strenge staffer hvis du ikke gjør det.

Hvordan søker jeg?

Kontakt KILROY, så kan vi hjelpe deg med søknadsprosessen. 

Hvor mye penger trenger jeg å ha på forhånd?

For å få innvilget et Working Holiday-visum må du kunne bevise at du har tilstrekkelig med finansielle midler til å forsørge deg selv den første tiden i Australia. Du må også enten ha tur/retur billett, eller penger til å finansiere billett til hjemreisen.

Hvor kan jeg lese mer om andres erfaringer med Working Holiday?

Få inspirasjon her: www.australia.com/whv-videos-uk.aspx or www.facebook.com/AustralianWorkingHoliday

Bli inspirert: Se video fra Working Holiday i Australia

 

Vil du vite mer om internship i Australia?
Kontakt oss!

Kontakt