Internship i USA

Drømmer du om å jobbe i USA? Gjennom KILROY kan du gjennomføre et internship i USA! Dette er en unik måte å få verdifull jobberfaring, som vi gi deg minner for livet og tyngde til CV'en. Hva med et internship/praksisplass i et designfirma i New York, på hotell i California eller et kunstmuseum i San Fransisco? Mulighetene er uendelige i USA!

Gjennom våre samarbeidspartnere i USA, kan KILROY hjelpe deg med alt fra å søke om visum til å finne et passende internship for deg. Ditt internship kan være i et lite firma i i California, eller et stort og attraktivt firma på Manhattan. Det er opp til deg hva du ønsker å få hjelp til. Vi kan hjelpe deg som er student, helt nyutdannet eller som har vært i arbeidslivet i noen år.

Under finner du en oversikt over de tre måtene vi kan hjelpe deg med å virkeliggjøre din drøm om praksis/internship i USA.  

1. Finn ditt internship på egenhånd - vi hjelper deg med visum

Du finner ditt eget internship, og vi hjelper deg med å skaffe et jobbvisum, samt forsikring og annet administrativt arbeid. Vær oppmerksom på at du ikke kan gjøre et internship i USA uten en offisiell visumsponsor. Bedriften eller firmaet du skal jobbe for kan ikke ta på seg denne rollen. KILROY representerer InterExchange og CIEE, som er kjente visumsponsorer i USA.

Les mer her om hvordan du kan finne et internship selv

2. Du har allerede funnet et internship - vi hjelper deg med visum

Hvis du allerede har ordnet et internship, kan KILROY hjelpe deg med visum. Vi samarbeider med kjente offisielle visumsponsorer, og hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen.

Les mer om visum for internship i USA

3. Vi hjelper deg med å finne et internship

Vi hjelper deg med å finne et internship, men du bestemmer selv hvor du vil dra, hvor lenge det skal vare og hvor du vil bo. Gjennom et stort kontaktnettverk plasserer vi søkere over hele USA. Du vil bli utplassert basert på din fagbakgrunn, erfaring og ønsker. Hovedområdene er New York og California.

Les mer her om hvordan vi kan hjelpe deg å finne internship

Har du spørsmål om internship i USA?
Kontakt KILROY
Kontakt