Finn ditt eget internship

Finn ditt eget internship i USA

Finn ditt eget internship i USA - KILROY

Det kan være en utfordring å finne et bra internship, men KILROY kan hjelpe deg på vei. Her kommer noen tips og noen lenker som kan være nyttige i ditt søk etter praksisplass/internship i USA.

Å finne et godt internship i utlandet kan være en kompleks prosess, men velger du å gjøre denne jobben, kan det vise seg å bidra til et solid hopp på karrierestigen.

Internett er den beste og mest innlysende måten å lete etter et internship i utlandet. Begynn gjerne med å lete på sidene til ulike bedrifter og selskaper du kan tenke deg å jobbe for. Mange av disse vil selv være aktive og legge ut ledige internshipstillinger på deres egne websider. Husk at du kan også bruke kontaktopplysningene i disse annonsene til å finne ut om andre relevante stillinger i selskapet.

Selv om internett er en nyttig ressurs, så glem heller ikke ditt eget nettverk. Familie, venner og lærestedet du studerer ved, kan også ha kontakter som kan være verdifulle for deg når du skal finne et internship. Lærere, studieveiledere og internasjonalt kontor på lærestedet ditt, vil ofte også ha et relevant kontaktnettverk.

Når du har funnet et internship så trenger du et J1-visum. KILROY hjelper deg å søke på et J1-visum.

Har du spørsmål om internship i utlandet?
Kontakt våre studieveiledere

Kontakt