Hjelp til å finne internship

Ofte stilte spørsmål om internship i USA - KILROY

Priser og ofte stilte spørsmål om internship i USA

Hvor mye koster det å få hjelp til å finne internship i USA, og hjelp gjennom hele prosessen?

Prisen for å hjelp til å finne internship samt søke visum er fra 2200 EUR og øker i takt med varighet på oppholdet. 

Er et internship i USA lønnet?

Ettersom et internship hovedsaklig er en læringsopplevelse, må du være oppmerksom på at internships i USA stort sett er ubetalt. Dersom du velger et internship innenfor hotell -og reiselivsbransjen kan det være muligheter for lønn og/eller kost og losji. Lønn vil som regel ligge på ca. USD 10 per time. Når du registrer deg hos oss kan du spesifisere om du er ute etter et betalt eller ubetalt internship, men vi kan ikke garantere at du får et som er betalt.  

Hvor lang tid bør jeg beregne at det tar å finne et internship i USA?

Vi anbefaler at du tar kontakt med oss minst tre til fire måneder før du ønsker å starte ditt internship. Dette vil gi oss tid til å finne potensielle bedrifter, koordinere intervjuet, bekrefte plassen din og hjelpe deg med å få ditt internshipvisum, booke flybiletter og finne bosted.

I hvilke byer og stater er det mulig å gjøre et internship?

Du vil få et internship basert på dine ønsker, og hvor bedriften du søker deg til har kontorer. Du vil selvfølgelig ha muligheten til å velge selv til slutt, basert på hvor du har fått tilbud fra.

Trenger jeg å snakke flytende engelsk for å gjøre et internship i USA?

Det viktigste er at du er middels god i engelsk, og har muligheter til å følge instrukser og opplæring på engelsk. Du vil veldig fort komme inn i det engelske språket, så du har mest sannsynligvis ingenting å bekymre deg for.

Vil du ha hjelp til å finne et internship?
Kontakt oss!
Kontakt