• jul01

  Associate degree i California

  Vi samarbeider med Santa Barbara City College og Santa Monica College i California, hvor du kan ta en såkalt Associate Degree.
  Santa Barbara City College og Santa Monica College tilbyr en Associate Degrees innen en rekke fagfelt som fashion, økonomi, design, foto og naturfag.

  Dette er en toårig grad, og det finnes ikke tilsvarende i Norge. Dersom du ønsker å ta en hel bachelorgrad, er det mulig å søke om overføring til et annet universitet i California, hvor du kan fullføre bachelorgraden din.

  Normalt vil dette innebære to ekstra år med studier, da bachelorgraden i USA er 4-årig. En bachelorgrad er anerkjent over hele verden, og når en har fullført en bachelorgrad vil en kvalifisere til å ta en mastergrad.

  Community Colleges er delvis subsidiert av staten, og har dermed relativt lave skolepenger sammenlignet med univer... Les mer
 • jun15

  Skolebesøk i Perth

  KILROYs studieveileder David har vært på skolebesøk i Perth.   

  I begynnelsen av april landet jeg i Perth for å besøke to av våre samarbeidsuniversiteter, Curtin University og University of Western Australia. Høstværet hadde gjort sitt inntog da jeg ankom Australias vestkyst, men når høst betyr sol og 25 grader, er denne årstiden egentlig veldig fin.

  UWA

  ... Les mer
Kontakt