Studentprofil - David, Santa Barbara

Studentprofil - David, Santa Barbara

David tar en Associate Degree in Sports på Santa Barbara City College.

Santa Barbara
Santa Barbara er en ganske liten by dersom man sammenligner med andre byer, men passe stor dersom man er student. Det finnes gode muligheter til å holde på med det meste her, og det er et stor tilbud av butikker, caféer og restauranter. Man får en god følelse i denne byen; det er ingen høy kriminalitet, fornøyde innbyggere og det er enkelt å ta seg frem. Ofte skjer det noe på Statestreet, som for eksempel Fiesta eller Farmers Market, hvor man kan handle billige grønnsaker. Noe av det beste med Santa Barbara er man kan gå eller sykle til stranden, sentrum eller skolen.
 
Santa Barbara City College
SBCC har en forholdvis stor campus, men man lærer seg raskt å finne de bygningene hvor man har forelesninger. Når det gjelder fagtilbudet så fikk jeg meg en positiv overraskelse når jeg såg hva som fantes. Alt fra matte til å lære seg hvordan man surfer. Min spesialisering (major) er Physical Education. Jeg trodde først at noen av fagene kom til å bli noe vanskelige for meg, som for eksempel anatomi, men det er mange bra undervisningstjenester her hvor man kan få ekstra hjelp helt gratis - av en såkalt tutor. Stemningen på skolen er avslappet og bra, og klimaet gjør at mange av oss studenter og noen lærere går rundt i flipflops, shorts og t-skjorte. Men lærerne er veldig dyktige og seriøse her. International Student Office hjelper oss internasjonale studenter på campus med alle mulige spørsmål, bolig eller om man vil treffe andre internasjonale. Skolen har også et bra samarbeid med universiteter dersom man vil studere videre på en bachelorgrad.  UCLA, USCB og andre universitet kommer til oss i blant for å snakke med studentene om muligheter.
 
Idrett
Deres idrettsprogram er mye bedre enn forventet. Det finns mange dyktige "athletic trainers", studieveiledere som hjelper deg å sette sammen en studieplan og idretten du holder på med. Jeg er med på det amerikanske fotballprogrammet, hvilket er krevende med veldig gøy og det gir meg mye erfaring. Vi har en fotballbane på stranden, det burde si det meste om SBCC!
  
Jeg kan virkelig anbefale SBCC, dersom dere vil studere i utlandet. Her finnes det noe for alle, og det er lett å trives både på skolen og i byen. Klimaet er varmt og deilig, og det er billig om man vil dra til andre steder som Las Vegas, Los Angeles eller San Diego. Jeg kommer også til å få stor nytte av oppholdet mitt språkmessig. 

KILROY education hjalp meg med alt som visum, søknad, anbefalte bolig og billett. Jeg er også veldig fornøyd med å møte en studieveileder som lyttet til meg og hva mine mål var.

2011
Relaterte innlegg
Kontakt