• des27

  Vakre universiteter i utlandet

  The Telegraph har trukket frem 16 vakre universiteter i verden og på listen finner du både University of Sydney i Australia og University of Otago på New Zeland.

  Australias eldste universitet - University of Sydney University of Sydney ble grunnlagt i 1850 og er Australias eldste universitet. Sentralt på campus finner du The Quadrangle med Great Hall der graduation seremoniene finner sted.

  University of Sydney har 10 ulike campus rundt i Sydney-området. Hovedcampus (Camperdown/Darlington) ligger sentralt i Sydney og her finner du en fascinerende blanding av bygninger fra universitetets grunnleggelseår til i dag.

  University of Sydney er medlem av "Group of Eight" som regnes for å være de 8 ledende universitetene i Australia. University of Sydney blir rangert høyt på internasjonale rangeringer som QS World University Rankin... Les mer
 • des12

  Årsstudier på University of the Sunshine Coast

  Av Nina
  University of the Sunshine Coast er et moderne universitet som har et innovativt studietilbud i tilegg til faglig sterke og erfarne lærere. På USC er trivselsfaktoren høy, og studenter trekker spesielt frem den tette oppfølging de får fra universitet. Universitet ligger i vakre og landlige omgivelser på Australias østkyst, og det... Les mer
 • okt31

  "Jeg vil absolutt anbefale å studere i Auckland!"

  Jeg heter Malene, og jeg studerer på The University of Auckland i "Department of Statistics". Jeg bestemte meg for å studere på University of Auckland fordi jeg hadde hørt mye bra om skolen, og jeg hadde veldig lyst til å oppleve New Zealands fantastiske kultur og landskap! Jeg begynte å studere matematikk ved universitetet uten å eg... Les mer
 • okt23

  Ny grad på QUT - Bachelor of Entertainment Industries

  Du er en del av en ny generasjon og klar for utfordringene som finnes i den raskt voksende underholdningsbransjen. Å skape underholdning er din drøm, og du ønsker å levere storslåtte og underholdende opplevelser til publikum. Da kan Bachelor of Entertainment Industries på QUT være rett studium for deg.

  Tett samarbei... Les mer
 • okt09

  Studentprofil - Stine, Thompson Rivers University

  Stine B. Christiansen (23) fra Ribe i Danmark har studert psykologi ved Thompson Rivers University, Canada.     

  Hva vil du huske fra studietiden på Thompson Rivers University? Jeg vil huske hele opplevelsen og det å få oppleve en annen kultur på ulike nivåer. Jeg vil huske laget jeg spilte for, TRU's kvinnelag i vo... Les mer
 • sep14

  Studentprofil - Hanna, New York Film Academy

  Sommeren 2012 tok Hanna 4 ukers fotografi workshop på New York Film Academy. Hanna forteller at det er noe av det mest lærerrike hun har gjort, og opplevelsene var mange. "Skolen gav meg så mye mer enn kunnskap om fotografering, jeg fikk mange venner og muligheten til å se et annet New York enn det vi kjenner fra filmer og turistbrosj... Les mer
 • sep07

  Studér hotelledelse og turisme på William Angliss i Melbourne

  KILROY kan nå hjelpe deg å søke studier på William Angliss Institute i Melbourne, Australia.

  Har du en drøm om en internasjonal karriere i en spennende og voksende bransje? Hos William Angliss kan du få en førsteklasses utdannelse innen hotelledelse, turisme eller matindustri. 

  In... Les mer
 • sep07

  Flere hundre studenter besøkte årets KILROY live

  Av Nina
  Vi har trukket en heldig vinner av et gavekort på 2000,- fra KILROY travels, og vinneren er Thekla Toft. Vi gratulerer så mye!  

   23 universiteter fra hele verden og flere hundre ungdommer møttes onsdag 5. september på KILROY live på Håndverkeren i Oslo.

  «Arrangementet var en suksess, og vi håp... Les mer
 • aug10

  SDSU - No. 11 i USA for International Business

  San Diego State University i California, USA, kan vise til en rekke utmerkelser og topplasseringer på amerikanske rankinglister innen mange fagområder deriblant økonomi, entreprenørskap og geografi.

  Ifølge U.S. News and World Report sin rangering "America's Best Colleges 2012" kommer SDSU på følgende plasseringer:

  • No. 11 i USA ... Les mer
 • jul19

  Idrettsstudier i Auckland

  AUT University i Auckland, New Zealand tilbyr Bachelor of Sport and Recreation. I graden er det mulig å spesialisere seg i blant annet coaching, ledelse, fysisk aktivitet og ernæring, eller idrettsvitenskap. Det er også mulig å kombinere to spesialiseringer (majors).

  Denne bachelorgraden er utformet for å møte den økende etterspørselen etter personer med fagbak... Les mer
Kontakt