• okt09

  Studentprofil - Stine, Thompson Rivers University

  Stine B. Christiansen (23) fra Ribe i Danmark har studert psykologi ved Thompson Rivers University, Canada.     

  Hva vil du huske fra studietiden på Thompson Rivers University? Jeg vil huske hele opplevelsen og det å få oppleve en annen kultur på ulike nivåer. Jeg vil huske laget jeg spilte for, TRU's kvinnelag i volleyball og vennene jeg fikk på og utenfor banen. Jeg føler at jeg opplevde Canada fra innsiden, fordi jeg var en del av universitetets volleyballag. Jeg trente hver dag og fikk muligheten til å se det meste av det vestlige Canada ved å spille kamper i Alberta, Saskatchewan og Manitoba. Jeg vil huske denydelige omgivelsene i Kamloos og lærene som jeg har lært mye fra.  

  Hva var ditt førsteinntrykk av TRU og Kamloops? Jeg syntes naturen var veldig fin, da vi ikke har noen fjell i Danmar... Les mer
 • jul19

  Idrettsstudier i Auckland

  AUT University i Auckland, New Zealand tilbyr Bachelor of Sport and Recreation. I graden er det mulig å spesialisere seg i blant annet coaching, ledelse, fysisk aktivitet og ernæring, eller idrettsvitenskap. Det er også mulig å kombinere to spesialiseringer (majors).

  Denne bachelorgraden er utformet for å møte den økende etterspørselen etter personer med fagbak... Les mer
 • jul19

  Ta 1-2 semestre med frie emner i utlandet

  Er du usikker på hva vil bli, men alltid hatt en drøm om å studere i utlandet?

  Gjør noe med det! Søk på 1-2 semestre delstudier. Du velger frie emner og kan kombinere fag fra ulike fagområder. 

  Det er flere fordeler med å studere utenlands. Personlig vekst og faglig utvikling er noen av fordelene.  Å stå på egne, skjelve... Les mer
 • jun27

  UEL vinner pris for "Outstanding International Strategy"

  University of East London mottok prisen for 'Outstanding International Strategy' ved The Times Higher Education Leadership and Management Awards 2012, som fant sted i London 21. juni.

  Dette er en anerkjennelse for alle de som jobber med internasjonalisering ved UEL både i London og utenfor.

  Univ... Les mer
Kontakt