Idrettsstudier i Auckland

Idrettsstudier i Auckland

AUT University i Auckland, New Zealand tilbyr Bachelor of Sport and Recreation. I graden er det mulig å spesialisere seg i blant annet coaching, ledelse, fysisk aktivitet og ernæring, eller idrettsvitenskap. Det er også mulig å kombinere to spesialiseringer (majors).

Denne bachelorgraden er utformet for å møte den økende etterspørselen etter personer med fagbakgrunn innen friluftsliv, idrett og helse.

I begynnelsen av graden fullfører studenten en rekke generelle fag innen idrett og friluftsliv, før man spesialiserer seg i år 2 og 3. I 2. og 3. studieår har studentene praksis

I 2. året er målet at studentene skal erfare ulike typer organisasjoner og forberede seg på praksis i 3. året. I det siste året, tilbringer studentene 2-3 dager per uke i en organisasjon der de jobber med et prosjekt relevant for studentens spesialisering.

Tidligere praksiser har inkluder nasjonale og regionale idrettsorganisasjoner, lokale utvalg/råd, idretts- eller treningssentre, eventbyråer, friluftsorganisasjoner, på skoler, eller i det offentlige.

AUT University har to campus. Hovedcampuset ligger midt i sentrum av Auckland, mens North Shore Campus ligger 15 minutter med shuttlebuss fra campus i sentrum. 

AUT ligger i Auckland som er New Zealands mest folkerike by.  Byen er ofte omtalt som "City of sails", fordi vannsport er svært populært og seilbåtene ligger som perler på en snor ute i havgapet. Regnskog dekker omgivelsene og man ser flere sovende vulkaner rundt i landskapet. I Auckland finner du en rekke parker, spisesteder og markeder og i løpet av året kan du ta del i flere  sportsbegivenheter og konsertopplevelser. Auckland byr på et yrende strandliv ved bla. Waitemata Harbours populære strender, og det er fine muligheter for surfing ved Piha og Muriwai. 

Ønsker du mer informasjon?
Ta kontakt


Relaterte innlegg
Kontakt