7 steder der du kan studere på stranden

7 steder der du kan studere på stranden

Når du skal begynne å studere har du to valg: du kan ta fatt på studiene hjemme i Norge eller du kan flytte til utlandet for å studere der. Spør du oss er valget enkelt; for hvorfor skulle man ville sitte inne på en dunkel lesesal i Norge, når man har muligheten til å sitte på en strand og studere i utlandet! 

Vi har laget en liste over 7 steder i verden der du kan studere på stranden!

1. Melbourne (Victoria, Australia)

Studere på stranden? Melbourne - KILROY

Melbourne ble i år rangert som det nest beste stedet å studere i verden! Ikke bare fordi byen er en ren og trygg, men også takket være dens fantastiske beliggenheten - tett på noen av Australias vakreste strender. Melbourne kan dessuten by på en livlig kulturscene og et legendarisk natteliv som er kjent over hele Australia. Drømmer du om å studere i Melbourne kan du velge mellom toppskoler som La TrobeMonashRMIT og William Angliss Institute.

2. Hawaii (USA)

Hvor kan jeg studere på stranden? På Hawaii selvfølgelig! KILROY

Kunne du tenke deg å studere på en ekte paradisøy? Vel, søker du deg inn på Hawaii Pacific University har du muligheten til å gjøre nettopp det! HPU holder til i Hawaiis hovedstad Honolulu, der du kan kombinere studier med både strand- og storbyliv. Skolen tilbyr studier innen alt fra økonomi og ledelse til sykepleie og marinebiologi. På fritiden kan du lære deg å surfe, paddleboarde eller bare slappe av på en av Hawaiis mange fantastiske strender.  

3. Gold Coast (Queensland, Australia)

Studér på stranden i Australia - KILROY

Gold Coast består av en 42 kilometer lang sandstrand der det mest kjente tettstedet heter Surfers Paradise. Du har kanskje hørt om det? Horder av backpackere flokker nemlig hit hvert eneste år for å nyte strandlivet og de fantastiske surfeforholdene. Gold Coast kan stolt skilte med hele 290 soldager i året og kan by på aktiviteter som vannscooterkjøring, surfing, sykling og fisking. Kommende studenter kan velge mellom å studere på Bond University eller på Griffith University (som har campuser både i Brisbane og på Gold Coast).

4. California (USA)

Studere på stranden i California - KILROY

I California er du aldri langt unna en strand og du kan derfor velge blant flere universiteter som alle har campuser tett på stranda: Hva med å tilbringe et år i LA på CSUN eller UCLA? Eller kanskje du heller vil studere i surfebyen San Diego, der du kan søke deg inn på SDCU eller UCSD? Du kan også velge å ta en hel bachelorgrad og/eller mastergrad på CSUMB - så kan du bli værende i California i hele 6 år! 

5. Perth (Western Australia) 

Studier i utlandet på stranden i Australia - KILROY

Perth er kjent for sitt fantastiske middelhavslignende klima og sine mange herlige strender. Byen har flere soldager enn noen annen by i Australia, så her ligger alt til rette for at du skal kunne leve et aktivt strandliv ved siden av studiene. Området er dessuten kjent for sitt fantastiske dyreliv bestående av både kenguruer, pingviner, delfiner, wallabyer, quokkaer og andre rare dyr som du sikkert aldri har hørt om. Frister det å studere i Perth, kan du søke på både Curtin University og University of West Australia

6. Dubai (De forente arabiske emirater)

Studere i Dubai med KILROY

Emirates Academy har spesialisert seg på studier innen business management med fokus på hospitality. Synes du det virker spennende, kan du søke deg inn på Emirates Academy som ligger midt i hjertet av turistmekkaet Dubai. Her får du et subtropisk klima med soldager året rundt og nesten ikke noe regn. Det er lett tilgang til både sandstrender og øde ørkener, samtidig som du kan nyte en urban livsstil i en byen som har flere kjøpesentre enn du kan telle. Dubai er en spennende og annerledes by som garantert kommer til å gi deg en unik studietid!  

7. Sydney (New South Wales, Australia)

Steder der du kan "studere på stranden" - KILROY

Sydney er Australias største by og er kjent for verdensberømte strender som Bondi og Manly Beach. Her kan du lære seg å surfe, ta en løpetur eller bare sette deg ned for å nyte lyden av bølgene som slår. Sydney er en multikulturell storby, med en rekke spennende nabolag som alle har sin helt egne personlighet. Byen kan i tillegg by på utdanning i verdensklasse, med toppuniversiteter som Macquarie UniversityUNSWUniversity of Sydney og UTS. Søk i dag og sett av sted på ditt livs utenlandseventyr!

Har du spørsmål om utdanning i utlandet?
Kontakt en studieveileder!
Relaterte innlegg
Kontakt