Vurderer du å studere i California? Les om Belindas studiehverdag

  • 30 september 2015
  • Av Even
Vurderer du å studere i California? Les om Belindas studiehverdag

Høres det spennende ut å bo og studere i California? Det gjør Belinda! Hun tar nemlig en Bachelor of Business Administration ved California State University, San Marcos. Her kan du lese mer om studiehverdagen hennes i USA.

Har du lyst til å lese enda mer om hvordan det er å leve og studere i California er det bare å la seg inspirere av Belindas fantastiske blogg!

Hvorfor valgte du dette lærestedet?

Det var egentlig ganske tilfeldig. Jeg visste at jeg ville til California, men ville gjerne være på et rolig sted hvor jeg kunne fokusere på studiet mitt uten for mange distraheringer, samtidig som jeg ville være et steinkast unna alt. Da jeg så at CSUSM lå under 2 timer fra LA og 30 minutter fra downtown San Diego tenkte at jeg dette ville være perfekt. Skolen var stor, men ikke for stor, den var virkelig flott, og den hadde studiet jeg ønsket.

Hva er grunnen til at du valgte denne utdanningen?

Jeg har jobbet for OPI i Norge i flere år, og ønsker å klatre til tops, men for å gjøre det må jeg lære mer om business administration.

Les mer på Belindas blogg: http://nouw.com/belindajakobsen

Hvor langt har du kommet i utdanningen?

Jeg er 1 måned inn i første året.

Hva lærer du?

Første halvåret går mest ut på GE fag, som da er General Education fag som man dessverre er nødt for å ta før man begynner på sin major. Så jeg begynner ikke på selve utdannelsen min før år nr 2. Dette synes jeg er veldig synd. Så i år lærer jeg grunnleggende matte (type videregående), samt Writing and Public Speaking. Det er helt generelle fag, uten særlig vanskelighetsgrad eller relevanse til min major.

Beskriv gjerne hvordan du bor og hvordan du fant denne boligen.

Jeg var veldig heldig og fikk bo på Promience Apartments, som er et leilighetskompleks like ved skolen, faktisk bare et steinkast unna. Vi gjorde masse research ang bosted før vi flyttet ned hit, og vi var veldig sikre på at vi ville bo pent, og i gåavstand til skolen. Vi er 3 jenter som deler på en flott leilighet her, og leilighetskomplekset vår har et stort flott badebasseng, tennisbane, kinosal, cooking classes, spinningtimer, zumbatimer, tennis lessons og 2 treningssaler inkludert i husleien. Vi stortrives!

Bilder er hentet fra Belindas egen blogg, sjekk link nederst i saken!

Hvilke fordeler opplever du ved å studere ved ditt lærested?

Det overrasker meg hvor godt jeg liker å møte nye mennesker hver dag, og høre deres historie. Så for meg nå denne første tiden føler jeg at jeg lærer mest om meg selv, min personlige reise og møter med nye mennesker kontra utdanning, siden min major ikke starter før neste høst.

Hva kjennetegner studentene på ditt lærested?

Kunnskapstørste, utadvendte og veldig hyggelige og imøtekommende!

Hva kan du bruke utdanningen til og hvilke egenskaper mener du er nødvendig for å lykkes i denne utdanningen?

Av egenskaper mener jeg det er viktig å være fokusert og tørst på å ville nå langt. Jeg ønsker å bruke min utdanning på å drive en bedrift, og drive den bra.

Vil du anbefale andre nordmenn til å studere i utlandet? Hvorfor/hvorfor ikke?

Uten sidestykke; JA. Vi nordmenn har det så godt og trygt hjemme i Norge at vi glemmer helt verden utenfor, og jeg mener at vi har ekstremt godt av solstrålene, palmene, varmen, og ikke minst – mye å lære av amerikanernes væremåte!

Har du noen tips til fremtidige studenter som skal studere i utlandet?

SPAR PENGER I FORKANT!

Hvorfor valgte du å søke via KILROY?

Jeg sendte mail ut til flere, men KILROY svarte meg kjapt med masse informasjon og en hyggelig tone, jeg ville aldri vært foruten all hjelpen jeg fikk fra KILROY!

Les mer om Belindas studiehverdag i USA på hennes egen blogg!
Til bloggen
Ønsker du mer informasjon om studier i utlandet?
Kontakt oss

 

Relaterte innlegg
Kontakt