• okt17

  Studer sport & fitness i Australia

  Av Aurora
  Kunne du tenke deg å studere et år i Australia, og er du nysgjerrig på en karriere innen sport & fitness? Da er kanskje University of the Sunshine Coast sitt program ‘Diploma in Sport and Fitness’ perfekt for deg!

  Universitetet  University of the Sunshine Coast ligger nord for Brisbane, og er et lite universitet i området Sunshine Coast. Det er kjent for høy kvalitet på undervisningen, og tiltrekker seg mange aktive studenter til en rekke fagområder innen idrett. Siden universitetet ligger i et lite tettsted er bo- og levekostnadene noe lavere enn i storbyer som Sydney og Melbourne.  Et variert og spennende fagtilbud For å motta et ‘Diploma in Sport and Fitness’ må du ta 8 fag i løpet av et år. Følgende fag er obligatoriske:

  Introduction to Sport and Exercise Science Introduction to Coaching Science... Les mer
 • okt11

  10 grunner til å studere i Asia

  Av Aurora
  Studiemulighetene er mange, og utrolige opplevelser venter for deg som velger å studere i Asia. Når du benytter anledningen til å legge utdanningen din på tvers av landegrensene begrenses ikke lenger utdannelsen til klasserommet. Du har nå hele verden for dine føtter!

  1. Det er billig I Asia er det generelt rimeligere å leve, og du kan spise godt... Les mer
Kontakt