• des27

  Ta et årsstudium i utlandet

  Har du lyst til å ta et årsstudium i utlandet? Vi kan hjelpe deg å realisere drømmen din!

  Drømmer du om å ta 1-2 semestre i utlandet, få studiepoeng og støtte fra Lånekassen? De fleste av våre samarbeidsuniversiteter tilbyr gode muligheter for dette. I utlandet kalles det gjerne study abroad. Det betyr at du i 1-2 semestre selv velger fag og designer ditt eget semester- eller årsstudium.

  Dette kan passe perfekt for deg som ønsker å prøve ulike fag før du eventuelt søker deg på en grad i Norge eller fortsetter med studier i utlandet. Samtidig bor du i utlandet og får en helt unik opplevelse! Du kan som regel ta fag innenfor de fleste fagområder. Noen eksempler er:

  Business Sport og Fitness Markedføring Kriminologi Psykologi Journalistikk Noen universiteter har også ferdige pakker med fag som du kan velge. Videre er alle våre... Les mer
 • des15

  Lyst til å studere i London?

  London har gjentatte ganger blitt kåret som en av verdens beste studentbyer, og det er ikke uten grunn. Som student i London vil du bo i en av Europas største og mest pulserende storbyer.

  KILROY har to samarbeidsuniversiteteter i London, nemlig University of East London (UEL) og London Metropolitan University (LMET). I tillegg har også Coventry Universi... Les mer
 • des08

  Studere på Hawaii? Vi har besøkt Hawaii Pacific University!

  I august var studieveilederne Astrid og Elisabeth på besøk hos Hawaii Pacific University (HPU) på Hawaii. I løpet av besøket ble de kjent med universitetet, byen Honolulu og øya Oahu. Her kan du lese om erfaringene de gjorde seg, og hvorfor nettopp Hawaii og HPU er et utmerket studiested! 

  Stud... Les mer
 • des01

  Studier i utlandet? Vi har svarene du trenger!

  Spennende fag, nye vennskap, bedre karrieremuligheter, større nettverk, masse moro og minner for livet! Dette er bare et lite knippe av gode grunner til å studere i utlandet. 

  Nå synes egentlig ikke vi i KILROY at det å studere i utlandet skulle behøve så mye overbevisning. Hvem kan vel ikke tenke seg å reise til et an... Les mer
Kontakt