Er musikk din lidenskap? Da kan studier på BIMM Institute være perfekt for deg

Er musikk din lidenskap? Da kan studier på BIMM Institute være perfekt for deg

Hvis det spirer en musiker, låtskriver, produsent eller kanskje en artistmanager i deg, så vil studier ved British & Irish Modern Music (BIMM) Institute være midt i blinken for deg. BIMM ligger i London, altså i et av musikkindustriens desidert mest spennende hovedseter. Som student ved BIMM vil du derfor befinne deg midt i smørøyet, med utallige spennende muligheter like utenfor døren! 

BIMM Institute er et av våre nye samarbeidsuniversiteter for 2017, og vi gleder oss til å sende talentfulle norske studenter til London for å utvikle sitt talent og forfølge musikkdrømmen! Hvis du tror at du kan være en av disse studentene, ta kontakt med oss i dag

Gode grunner til å studere ved BIMM Institute

Det finnes utallige gode grunner til å studere ved BIMM Institute. Her er noen av de:

  • Musikkindustrien handler mye om å skaffe seg kontakter og bygge nettverk. Ved å studere på BIMM har du lettere tilgang på viktige kontakter innen musikkindustrien som du kan dra nytte av senere. 
  • Du vil lære av erfarne lærere og gjesteforelesere. Tidligere gjesteforelesere inkluderer blant annet: Robert Trujilo (Metallica), Nick Mason (Pink Floyd) og Ed O’Brien (Radiohead).
  • Du vil få førstehåndserfaring innen ditt fagfelt. BIMM studenter gis jevnlig muligheten til å delta på live konserter, festivaler, og talentforestillinger som avholdes rundt om i Storbritannia og Europa.
  • Etter endte studier er sannsynligheten høy for at du vil kunne fortsette din karriere innen musikk. Hele 77% av BIMMs studenter har nemlig fått jobb innen 6 måneder etter endte studier.
  • Tidligere BIMM studenter inkluderer James Bay, The Kooks, Izzy Bizu, Ed Drewitt (Låtskriver for One Direction, Olly Murs, Little Mix), Jordan Whitmore (talentjeger for Atlantic Records) og Natasha Bent (Booking-agent for Coda Music Agency som står bak Take That, Disclosure, The Prodigy, Jess Glynne, Bastille, Ellie Goulding og Imagine Dragons).

Studentlivet i London

Studentlivet ved BIMM i London

London er et av verdens hovedseter for musikk og kunst. Som en multikulturell by med en enorm student-befolkning, kan London by på tonnevis med inspirasjon og muligheter til musikere og artister. London har det hele, og som student ved BIMM London kan du se frem til å utforske byens spennende og varierte musikk- og kunstscene. I tillegg til de største plateselskapene og ikoniske konsertscenene, har byen også en pulserende undergrunnsscene med hundrevis av konserthaller og barer hvor du kan utfolde deg og utvikle ditt talent.

Hvordan kan KILROY hjelpe meg til å studere ved BIMM?

Vi tilbyr gratis studieveiledning, og vi hjelper deg gjennom hele søkeprosessen. Våre studieveiledere kan svare på alle spørsmål du måtte ha om studier ved BIMM, inkludert informasjon om studieprogrammer, opptakskrav, studentbolig, finansiering, og levekostnader i London. Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt med oss!

Les mer om BIMM Institute:

Kontakt