Er det noe som heter Sandwich Degree?

Er det noe som heter Sandwich Degree?

Ja, det er det faktisk! Sandwich Degrees er bachelorutdanninger i England hvor du først studerer to år, etterfulgt av ett år med praksis, før du tar det siste gjenværende året av utdanningen. Med en Sandwich Degree får du dermed en komplett bachelorutdanning, i tillegg til nyttig og relevant arbeidserfaring i løpet av fire korte år. 

Hva gjør jeg i løpet av praksisåret?

Under praksisåret er det vanlig at studenter jobber for bedrifter med arbeidsoppgaver relevant for deres studieretning. I de aller fleste tilfeller er arbeidet lønnet. Universitetene hjelper studentene til å finne gode praksisplasser som passer til studentenes utdanning, interesser og karrieremål. Den relevante arbeidserfaringen du får under praksisoppholdet vil ha store fordeler når du senere skal ut på arbeidsmarkedet. Du vil dermed ha et fortrinn sammenlignet med andre nyutdannede som konkurrerer om de samme stillingene. 

Start din karriere etter studier i England

Koster det mer å ta en Sandwich Degree?

Nei, det gjør det ikke. Skolepengene som skolen tar ditt studieprogram vil ikke øke dersom du velger å ta din utdanning som en Sandwich Degree. Praksisåret koster ingenting ekstra (kun i noen få tilfeller, og da meget lite), noe som innebærer at den totale undervisningsavgiften som du skal betale vil være den samme enten du velger å studere med eller uten et praksisopphold. Under praksisåret vil du også tjene penger, som vil gi deg muligheten til å leve kanskje litt mer luksuriøst enn hva et studentbudsjett vanligvis tillater.

Universiteter med Sandwich Degree

Ta et praksisopphold i utlandet og få verdifull arbeidserfaring

Hvordan vi i KILROY kan bidra til at studieoppholdet blir bra: 

  • Vi gir deg profesjonell studieveiledning, helt gratis, og har høyt fokus på at du skal havne på det universitetet og studieprogrammet som passer best for deg.
  • Vi hjelper deg i alle ledd - fra flybilletter til studiestedet, til hjelp med søknaden, intervjutips og studentbolig.
  • Vi hjelper deg med å skaffe det internasjonale studentkortet ISIC, som gir deg tusenvis av gode rabatter og tilbud rundt om i verden.
  • Vi guider deg gjennom forsikringsjungelen, og kan hjelpe deg med å tegne en heldekkende studentforsikring. Forsikring kan høres ut som en kjedelig greie, men hvis uhellet er ute og du ikke har forsikring kan utgiftene bli så store at du tvinges til å avbryte studiene. DET er kjedelig det. 
Vil du vite mer om Sandwich Degrees?
Kontakt oss
Kontakt