Vil du utdanne deg innen helsefag? Da kan du studere ved Curtin University!

Vil du utdanne deg innen helsefag? Da kan du studere ved Curtin University!

Curtin University i Australia tilbyr mange gode og spennende studieprogrammer innen helsefag og universitetet utdanner flere helsefagarbeidere enn noe annet universitet i vestlige Australia. Som helsefag-student ved Curtin University får du viktig kunnskap som vil hjelpe deg å løfte standarden på helsetjenester både lokalt og globalt, og du vil dermed kunne gjøre en forskjell i livet til mange mennesker.  

Gjennom en utdanning innen helsefag fra Curtin University vil du få mye arbeidserfaring da arbeidsopphold i forskjellige helseinstitusjoner er en stor del av pensum ved Curtin Univeristy. Du vil arbeide i team med andre helsearbeidere på sykehus, akuttmottak, legekontorer, eller private klinikker.  

Fakultetet for helsefag tilbyr studieprogram innen åtte forskjellige institutter:

  • Biomedisinsk vitenskap
  • Medisin
  • Sykepleie
  • Fysioterapi og idettsvitenskap
  • Ergoterapi og sosialt arbeid
  • Farmasi
  • Psykologi og logopedi
  • Folkehelse

 

Biomedisinsk vitenskap

Instituttet for biomedisinsk vitenskap er anerkjent for sin innovative og ledende undervisning, forskning og rådgivning profil. Instituttet tilbyr det eneste AIMS-akkrediterte programmet innen laboratoriemedisin, og det eneste studieprogrammet innen munnhelse i vestlige Australia.  

Instituttet for biomedisinsk vitenskap tilbyr også studieprogram i molekylær genetikk og bioteknologi, samt et preklinisk biologi program. Som student innen biomedisinsk vitenskap ved Curtin University har du tilgang på topp moderne studiefasiliteter. 

Ergoterapi og sosialt arbeid

Curtin tilbyr bachelor- og mastergrader innen ergoterapi som er internasjonalt akkreditert. Univeristetet har den største instituttet for ergoterapi i hele Australia. I tillegg er instituttet en ledende leverandør av utdanninger innen sosialt arbeid. Instituttet for ergoterapi og sosialt arbeid har nylig renovert sine bygninger, og kan derfor tilby studenter moderne fasiliteter supportert av innovativ teknologi. 

Ta en virtuell tur og se Curtins arbeidskompetanse senter

Fysioterapi og idrettsvitenskap

Instituttet for fysioterapi og treningsvitenskap er et av de eldste innen Curtins fakultet for helsefag. I løpet av de siste 60 årene har instituttet opparbeidet seg et sterkt internasjonalt rykte for sin utdanningskvalitet og forskning. Studenter fra hele verden søker seg til programmer innen fysioterapi og idrettsvitenskap og man finner fysioterapauter på alle kontinenter som er uteksaminert fra Curtin Univeristy. 


Som student ved instituttet for fysioterapi og idrettsvitenskap kan velge mellom et bredt utvalg av spesialiseringer, og du vil få muligheten til å studere klinisk ledelse hvor du forsker på de forskjellige teoriene og teknikkene innen fysioterapi. Du vil også studere ulike modeller for tjenesteleveranse, nåværende og fremtidig utvikling innen fysioterapi, samt hvordan du kan promotere helse og forebygging av sykdom og lidelser blant klienter. 

For eksempel:

  • Hvis du velger å spesialisere deg innen idrettsvitenskap vil du utvikle avansert kunnskap om fysioterapi innen sport, i tillegg til interdisiplinære tema som utøverledelse, moderne terapautiske teknikker relatert til idrettskader, teknikker for å optimalisere idrettsprestasjoner, klinisk biomekanikk knyttet til idrettsferdigheter, og idrettspesifikke treningsprogram. 

  • Velger du å spesialisere deg innen manuell terapi vil du få dyptgående kunnskap, ferdigheter og klinisk kompetanse innen muskel- og skjelett lidelser. Du vil utvikle avanserte ferdigheter innen vurdering, behandling, og kommunikasjon av muskel- og skjelett relaterte lidelser. 

Her kan du ta en virtuell tur i undervisningslokalene

Psykologi og logopedi

Med fokus på at studenter skal få reell arbeidserfaring, drifter instituttet for psykologi og logopedi flere offentlige klinikker på Curtins Bentley Campus. Her får studenter opparbeidet seg relevant erfaring og trening. Etter å ha nylig mottatt høyt anerkjente rankinger for sitt forskningsarbeid er det også trygt å si at skolens forskning er anerkjent som en av de beste i verden. 

Folkehelse

Instituttet for folkehelse er det største av de åtte instituttene underlagt fakultetet for helsefag ved Curtin University. Instituttet for folkehelse underviser og utfører ledende forskning innen tre hovedområder: promotering av god helse og forebygging av sykdommer; yrkeshelse og helsemiljø; og helsesystemer og helseøkonomi.

 

Opptakskrav og skolepenger

Opptakskravene og skolepenger varierer fra studieprogram til studieprogram, og avhenger også av om du studerer på bachelor- eller masternivå. Hvis en utdanning innen helsefag ved Curtin University i Australia har fanget din interesse, ta kontakt med en av våre studieveiledere. De vil kunne gi deg detaljert informasjon skolepenger, studentbolig, opptakskrav og søknadsfriser.

Autorisasjon

Helsefagstudiene ved Curtin University er akkrediterte i Australia, men vær obs på at det er en rekke yrker i Norge som krever autorisasjon fra Helsedirektoratet for at du skal kunne utøve disse. Les mer på våre sider om godkjenning av utenlandsk utdanning.

Vil du ha mer informasjon om studier ved Curtin University?

 

Vil du søke på helsefag ved Curtin University?
Kontakt oss

 

Kontakt