Studer ved XJTLU og oppnå automatisk en dobbelgrad!

Studer ved XJTLU og oppnå automatisk en dobbelgrad!

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) er et av våre nye samarbeidsuniversiteter for 2017. Universitetet er en fusjon mellom University of Liverpool i England og Xi’an Jiaotong University i Kina. Studenter som tar en bachelorgrad ved XJTLU oppnår automatisk en grad fra både XJTLU og University of Liverpool – altså en dobbelgrad.

Som student ved XJTLU vil du studere og bo i Suzhou i Kina, samtidig som at du kan ta deler av graden din i Liverpool i England. Dermed får du kombinert noe av det beste fra både Østen og Vesten i en og samme utdanning!

Gode grunner til å studere ved XJTLU

  • Studenter ved XJTLU vil dra god nytte av å studere ved et universitet som henter inn ekspertise fra to meget gode moderuniversiteter.
  • Du vil få styrket dine karrieremuligheter ved å kunne vise til dine flerspråklige ferdigheter, samt kunnskap om kinesisk kultur og samfunn.
  • Studenter som søker på en bachelorgrad vil uteksaminere med en dobbelgrad - en fra XJTLU og en fra University of Liverpool.
  • XJTLU tilbyr gode stipend til internasjonale studenter som søker på komplette bachelor eller mastergrader.
  • Internasjonale studenter ved XJTLU har muligheten til å oppleve ett av de mest kulturrike landene i verden. Det er et hav av severdigheter å se og oppleve i Kina - alt fra den kinesiske mur og Tiananmen Square i Beijing, til Terracotta krigerne i Xi'an, og pandabjørnenes bambusskoger i Chengdu.

Studentlivet ved XJTLU i Kina

Studentlivet i Suzhou

Suzhou er en av de mest velutviklede og hurtigst voksende byene i Kina. Byen har blitt kalt for 'paradis på jorden' siden oldtidsalderen, og mye av byens kulturarv er godt bevart i de mange vakre hagene og parkene i byen. Suzhou er også kjent som 'Orientens Venezia' på grunn av de mange kanalene som omringer byen. Flere av hagene og kanalene i Suzhou er også på UNESCOs liste over Verdens kultur- og naturarvsteder.

Som student i Suzhou har du også et stort utvalg av spennende aktiviteter du kan gjøre. Hva med en rickshaw-tur gjennom Hutongene i gamlebyen? Eller et besøk til en av de mange vannbyene som ligger i nærheten av Suzhou? 

Hvordan kan KILORY hjelpe meg til å studere ved XJTLU

Våre studieveiledere hjelper deg gratis gjennom hele søkeprosessen. De vil svare på alle spørsmål du har rundt studier ved XJTLU, og kan gi deg detaljert informasjon om blant annet dine studiemuligheter, opptakskrav, finansiering, og studentbolig. Alt du behøver å gjøre er å kontakte oss. 

Les mer om XJTLU:

Kontakt