Studieveiledning i Kristiansand

Studieveiledning i Kristiansand

Drømmer du om å studere i utlandet og bor i eller rundt Kristiansand? Vår studieveileder Kristine vil være på Thon Hotel Kristiansand fredag 27. oktober fra kl. 10:00-16:00. Benytt sjansen til å avtale studieveiledning!

I tillegg til dette arrangerer vi inspirasjonskveld dagen før, fra kl. 17:30 - 19:00. Her får du all den informasjonen du trenger om det å studere i utlandet. Videre kan du også treffe oss på stand på Karrieredagen på UiA 26. oktober.

Har du spørsmål om å studere i utlandet?
Kom på inspirasjonskveld


Våre studieveiledere har selv studert i utlandet og kan hjelpe til med å finne det lærestedet som passer best for deg. Under studieveiledningen kartlegger vi mulighetene du har og bidrar med praktisk informasjon om de forskjellige lærestedene.

Studieveiledningen er gratis og vi bistår gjennom hele søknadsprosessen. Du vil få svar på alle spørsmål som dukker opp underveis. Vi følger opp søknaden din, og gir deg beskjed hver gang det skjer en endring i status på din søknad.

Ta kontakt med oss dersom du vil avtale studieveiledning i Kristiansand denne dagen.

STED: Thon Hotel Kristiansand, Markensgate 39, 4612 Kristiansand

TID FOR STUDIEVEILEDNING: 27/10 kl. 10:00 - 16:00
INSPIRASJONSKVELD: 26/10 kl. 17:30 - 19:00

TLF: 23 10 23 60

Avtal studieveiledning i Kristiansand
Kontakt oss
Relaterte innlegg
Kontakt