Vil du dra på utveksling til utlandet, men ikke dit hvor ditt universitet har samarbeidsavtaler?

Vil du dra på utveksling til utlandet, men ikke dit hvor ditt universitet har samarbeidsavtaler?

Vi kan hjelpe deg! Vi samarbeider med over 50 forskjellige universiteter over hele verden, og vi hjelper deg gratis med å søke på et semester eller to i utlandet. Hvis du søker med oss vil ditt utvekslingssemester fortsatt kunne godkjennes som en del av din utdanning, selv om du studerer på et universitet som din hjemmeinstitusjon ikke samarbeider med!

Mange norske studenter drømmer om å ta et semester eller to i utlandet, men blir skuffet når de finner ut hvilke universiteter deres norske utdanningsinstitusjon har samarbeidsavtaler med. Dette er ikke et uvanlig tilfelle, og vi blir ofte kontaktet av studenter som ønsker å ta et utvekslingssemester på et annet universitet enn hva deres skole kan tilby.

Få utvekslingssemesteret godkjent i Norge

Heldigvis har vi mange gode tilbud for de som dette gjelder. Blant annet på universiteter i USA, Canada, Australia, New Zealand, Singapore, Japan og Kina. Du kan enkelt søke på våre samarbeidsuniversiteter og få ditt semester godkjent som en del av din utdanning, selv om universitetet ikke har en avtale med din utdanningsinstitusjon her hjemme i Norge. Det eneste du behøver er en forhåndsgodkjenning av fagene fra din hjemmeinstitusjon for at du skal få støtte av Lånekassen.

Ta et semester i utlandet med KILROY

Når du studerer på et av våre samarbeidsuniversiteter kan du kombinere fag som til sammen tilsvarer 30 studiepoeng på et semester eller 60 studiepoeng på to semester. Altså; det samme antall studiepoeng som kreves i Norge for å få et semester godkjent. 

Hvordan vi i KILROY kan hjelpe deg

Når det gjelder søknaden, forsikring og alt annet praktisk så hjelper vi deg med dette – og vi gjør det helt gratis! Hos oss vil du få minst like god hjelp som hos din utdanningsinstitusjon, om ikke bedre, da vi også kan bistå med å bestille flybilletter og gi tips til spennende aktiviteter i området hvor du skal studere.

Studere i Australia eller på New Zealand = reise jorden rundt i sommerferien?

Vi kan til og med hjelpe deg med å planlegge en jorden-rundt reise eller en Working Holiday-opplevelse etter studiene hvis du eksempelvis velger å ta et semester i Australia eller på New Zealand som starter i juli. Du vil nemlig ha en meget lang sommerferie før neste semester starter hjemme i Norge, og derfor ha godt med tid til å reise eller arbeide hvis du velger dette alternativet. 

Ta et semester i Australia og reis jorden rundt etterpå med KILROY

Jeg vil vite mer om studier i utlandet med KILROY
Skriv til oss
Kontakt