8 grunner til at et studieopphold i utlandet kommer til å ødelegge livet ditt

8 grunner til at et studieopphold i utlandet kommer til å ødelegge livet ditt

Å studere i utlandet er virkelig en opplevelse for livet, og du kommer garantert ikke til å angre. Vi hører derimot ofte studenter si at de angret på at de aldri reiste utenlands. Verden er din lekeplass, full av opplevelser, spennende mennesker, studier og ny kunnskap. Så hvorfor sier vi at det å studere i utlandet kommer til å ødelegge livet ditt? Jo, det skal vi fortelle deg!

1. Trangen til å reise og utforske har kommet for å bli

Når du først har fått en smakebit av verden rundt deg vil du aldri være helt tilfreds med livet i lille Norge. Å reise er ikke noe du blir ferdig med. Din nyoppdagede wanderlust forsvinner aldri.

2. Nasjonalitetsfølelsen din vil være splittet mellom to land

Etter et lengre studieopphold i utlandet innser mange hvor priviligerte vi nordmenn faktisk er, og selv om det er ting fra Norge du vil savne er sjansen for at du kommer til å bli forelsket i et annet land enormt stor.

3. Fordi studieoppholdet i utlandet kommer til å bli det beste året i livet ditt...

...og alt som kommer etterpå vil kanskje aldri leve helt opp til dette kapittelet av livet ditt.

Vi anbefaler alle å studere i utlandet!

4. Du begynner nesten hver setning med "Da jeg studerte i utlandet..."

Til stor irritasjon for familie og venner skal alle historier nå åpenbart relateres til tiden din i utlandet. "Da jeg studerte i utlandet..." blir ditt nye mantra.

5. Du kommer aldri til å ha ALLE vennene dine samlet på ett sted

Du har nå etablert noen tette bånd og vennskap i et annet land, noe som betyr at vennene dine er spredt godt ut over hele verden. Og det er din egen skyld...

6. Studiet i Norge blir ufattelig kjedelig

Kanskje har du studert et semester eller to i Australia og kommer tilbake til Norge for å avslutte utdannelsen din. Det siste kapittelet av studietiden din er plutselig en usedvanlig lang rekke av kjedelige forelesninger, grått vær og savn av alle opplevelsene i utlandet. Velkommen hjem!

Study In California Skater

7. Musikksmaken din blir forandret

Under studietiden din i California har du opprettet helt nye playlister, lært nye lokale musikere å kjenne og noen sanger vil gi deg en helt spesiell følelse. Ingen i Norge vil forstå hvorfor du blir melankolsk når de merkeligste låter plutselig dukker opp på radioen.

8. Tim Tam, S'more, Pop Tarts og annet godt du IKKE kan få i Norge

Alle dine nye favorittsnacks, retter og annet godis fra den lokale kiosk i Australia eller USA må du nå på permanent avvenning fra. Sjansene for at du finner ditt nye favorittsnacks i Norge er heller små og du må i stedet desperat importere Tim Tams gjennom venner og bekjente som tilfeldigvis skal en tur til Australia.

Du kan bare begynne å forberede deg med en gang. Et studieopphold i utlandet blir ditt livs største eventyr!

Drømmer du om å studere i utlandet?
Kontakt oss!

 

 

Relaterte innlegg
Kontakt