De beste universitetene for deg som vil leve storbylivet

De beste universitetene for deg som vil leve storbylivet

Drømmer du om å leve ‘the big city life’ i en av verdens metropoler? Et sted hvor tiden aldri står stille og det er alltid noe spennende som foregår? Da kan studier på et av disse følgende universitetene være den perfekte løsningen for deg! 

New York

Studer i New York med KILROY

New York har rykte på seg å være 'byen som aldri sover' og det stemmer ganske bra. I New York kan du shoppe, spise og feste døgnet rundt for du vil alltid finne steder som er åpne. Men New York er mye mer enn bare det - New York er også Central Park, Manhattan, Upper East Side, Harlem, Greenwich Village, Brooklyn, Lower East Side og East Village! New York er hipt og moderne, men også laidback og cool. Det er litt klisjé å si det, men New York er ALT du drømmer om og mer til!

Våre samarbeidsuniversiteter i New York:

Se alle universiteter i USA her

Los Angeles

Studer i storbyen Los Angeles med KILROY

Los Angeles er underholdningsbransjen hovedstad, og i englenes by er det alltid noe spennende som skjer. Utallige prisutdelinger, filmpremierer, festivaler, konserter, fester og andre kulturarrangementer avholdes her årlig. I tillegg har du steder som Venice Beach og Malibu hvor du kan slappe av på stranden og nyte "Sunny California".

Våre samarbeidsuniversiteter i Los Angeles:

Se alle universiteter i USA her

Sydney

Studer i Sydney, Australia med KILROY

Sydney er Australias mest populære by, og det er ikke rart å forstå hvorfor. På tross av at dette er en storby er atmosfæren behagelig laidback og avslappende. Sydney er et populært møtepunkt for backpackere fra hele verden og har derfor også en herlig ungdommelig vibe. Utover dette kan Sydney by på flotte attraksjoner og landemerker som Harbour Bridge og Operahuset, upåklagelige shoppingmuligheter, og verdenskjente strender som Manly og Bondi Beach. 

Våre samarbeidsuniversiteter i Sydney:

Se alle universiteter i Australia her.

London

Studer i multikulturelle London med KILROY

London er Europas svar på New York - en smeltedigel av nasjonaliteter og kulturer. Det bor i underkant av 8 millioner mennesker i London, som ikke bare er hovedstaden i England, men også en av de aller hippeste byene i Europa, om ikke i verden! London er perfekt for deg som ønsker å leve ut storbylivet i en av verdens metropoler, men som likevel ønsker kort vei hjem til Norge.

Våre samarbeidsuniversiteter i London:

Se alle universiteter i England her.

Shanghai

Studer i kinas største by, Shanghai, med KILROY

Med sine over 24 millioner innbyggere er det ingen tvil om at Kinas største by er en ekte STORBY! Shanghai er en by med kontraster, og har en kul blanding av det moderne og det tradisjonelle. Av alle storbyer i Asia er Shanghai den med mest vestlig påvirkning - byen blir ofte omtalt som Østens Paris! 

Våre samarbeidsuniversiteter i Shanghai:

Se alle universiteter i Kina her.

Singapore

Studer i eksotiske Singapore med KILROY

Singapore er både et land, en øy og en by, og ligger utenfor sørspissen av Malayahalvøya. I Singapore bor det ca. 5,6 millioner mennesker. Befolkningen er sammensatt av kinesere (76 prosent), malayer (14 prosent) og indere (7,7 prosent), samt en rekke andre nasjonaliteter. Den kulturelle variasjonen avspeiles i arkitektur, mat og kunst, og en vandring i Singapores gater oppleves som en reise over flere kontinenter.

 

Vil du studere i en storby i utlandet?
Skriv til en studieveileder
Kontakt