Dette er universitetene i Australia flest norske studenter vil til

Dette er universitetene i Australia flest norske studenter vil til

Med sitt deilige klima, vakre strender, kule storbyer og hyggelige lokalbefolkning er Australia en populær destinasjon for norske studenter. I følge en rapport fra Lånekassen* er det spesielt 5 universiteter i Australia som norske studenter foretrekker. Kanskje også du drømmer om å studere på et av de? 

1. Griffith University

Griffith University i Queensland er et veldig populært universitet blant norske studenter

Griffith University ligger i Queensland og er anerkjent som et av Australias mest innovative og dynamiske universiteter. Skolen har vært et populært studiested for nordmenn i mange år. Skolen er spesielt populær for sitt fagtilbud innen business, turisme, asiatiske studier, film, miljø- og naturvitenskap, samfunnsvitenskap, humaniora, samt ulike kunst- og designfag.

2. University of the Sunshine Coast (USC)

University of the Sunshine Coast - kenguruer på campus

University of the Sunshine Coast ligger på Australias østkyst, ca. 9 mil fra storbyen Brisbane. Universitetet er både moderne og har et innovativt fagtilbud. På USC kan du ta en bachelorgrad, mastergrad og et Study Abroad-opphold (1-2 semestre).  En fun fact om USC: ville kenguruer hopper rundt på gressplenene rundt campus! Les også norske Lenes erfaring fra studietiden på USC her

3. University of New South Wales (UNSW)

studer på University of New South Wales i Sydney med KILROY

University of New South Wales ligger i Sydney tett på verdenskjente strender som Coogee og Bondi Beach. Universitetet tilbyr en bred portefølje av studieretninger og er internasjonalt anerkjent for sin fremragende forskning og høye kvalitet på undervisningen. UNSW tilbyr studier innen blant annet journalistikk, marinebiologi, musikk, ledelse, historie, økonomi, markedsføring, tv/film og PR.

4. University of Sydney (USyd)

University of Sydney graduation - studer på USyd med KILROY

University of Sydney er et av Australias eldste og mest anerkjente universiteter. Skolens brede studietilbud og innovativ forskning gjør det spesielt attraktivt å studere her. Tidligere studenter inkluderer både Nobelprisvinnere, Oscarvinnere, statsministere, administrerende direktører og verdenskjente forskere.

5. University of Melbourne

studere i melbourne - studier i australia - KILROY

University of Melbourne har syv campuser fordelt rundt om i Melbourne og Victoria. Universitetet er anerkjent som et av de aller beste i Australia sammen med de 4 andre universitetene over. University of Melbourne er det eneste av universitetene på denne topp 5-listen som vi i KILROY ikke samarbeider med. For mer informasjon om skolen, se University of Melbourne sin hjemmeside her.

Studere i Australia med KILROY

Vi samarbeider også med mange andre universiteter i hele Australia. Vår studieveiledning er helt uforpliktende og gratis. Vi kan hjelpe deg med søknaden, visum, det å finne studentbolig, samt sette deg i kontakt med andre norske studenter som skal studere i Australia gjennom vår private facebook-gruppe. Vi kan også bistå med å lage et estimert budsjett for ditt studieopphold basert på skolepenger og gjennomsnittlige levekostnader i Australia. Bare send oss en e-post så vil vi hjelpe deg! 

Jeg vil gjerne vite mer om studier i Australia!
Kontakt oss

 

*Tall fra Lånekassens rapport: Statistikk om utdanningsstøtte til norske studenter og elever i utlander (2016-2017).

Kontakt