Dette er verdens beste universiteter i 2018

 • 30 november 2017
 • Av Thea
Dette er verdens beste universiteter i 2018

QS publiserte nylig sin årlige kåring over verdens beste universiteter, og vi er glade for at hele 5 av våre samarbeidsuniversiteter er blant topp 50, og 8 er blant topp 100 i verden! Dersom du kunne tenke deg å studere på et av verdens beste og mest anerkjente universiteter neste år, bør du sjekke ut disse studiestedene.

Dette er verdens topp 10 universiteter: 

 1. Massachusetts Institute of Technology (MIT), USA
 2. Standford University, USA
 3. Harvard University, USA
 4. California Institute of Tecnology (Caltech), USA
 5. University of Cambridge, England
 6. University of Oxford, England
 7. University College London (UCL), England
 8. Imperial College London, England
 9. University of Chicago, USA
 10. ETH Zurich - Swiss Federal Institute of Technology, Sveits

Våre samarbeidsuniversiteter som ranker blant topp 100 i verden:

#25 - Tsinghua University, Beijing

Tsinghua University ligger nordvest i Beijing, like ved de tidligere imperiale hagene til Qing Dynastiet, og med kort avstand til historiske monumenter som Sommerpalasset og Yuan Ming Yuan Park. Vi kan hjelpe deg med å søke på et Study Abroad-program (1-2 semestre) ved Tsinghua University.

Tsinghua University - KILROY

#33 - University of California, Los Angeles (UCLA)

UCLA er et av USAs mest populære universiteter og har bl.a. produsert nobelprisvinnere, Guggenheim-stipendmottagere, olympiske mestre og anerkjente kunstnere. Som internasjonal student har du muligheten til å ta fag gjennom UCLA Extension eller College of Letters and Science ved UCLA. 

UCLA - Studer i Los Angeles - KILROY

#40 - Fudan University, Shanghai

Fudan University i Shanghai er et av Kinas fremste universiteter, og et semester her er en unik mulighet for deg som ønsker å bli bedre kjent med Kina. Fudan er spesielt kjent for sitt studietilbud innen realfag, naturfag, kinesisk språk og ingeniørstudier.

Studenter ved Fudan University i Shanghai - KILROY

#45 - University of New South Wales (UNSW), Sydney

University of New South Wales (UNSW) ligger i Sydney tett på verdenskjente strender som Coogee og Bondi Beach. Universitetet tilbyr en bred portefølje av studieretninger og er internasjonalt anerkjent for sin fremragende forskning og den høye kvaliteten på undervisningen.

Studer på UNSW i Australia - KILROY

#50 - University of Sydney, Sydney

University of Sydney er et av Australias eldste og mest anerkjente universiteter. Skolens brede studietilbud og den innovative forskning gjør det spesielt attraktivt å studere her. Tidligere studenter inkluderer både Nobelprisvinnere, Oscarvinnere, statsministere, administrerende direktører og verdenskjente forskere.

University of Sydney, Australia - KILROY

#60 - Monash University, Melbourne

Monash University er det største og mest internasjonale universitetet i Australia. Universitetet holder til i den vakre, pulserende storbyen Melbourne, som har blitt rangert som en av de beste studentbyene i verden flere år på rad.

Monash University Campus - Studer på Monash - KILROY

#82 - University of Auckland, Auckland 

Studer i hjertet av Auckland ved det største og eldste universitetet på New Zealand. Som student ved University of Auckland har du bystrender, shopping, kafeer, kulturliv og flott natur i umiddelbar nærhet. Finn ditt drømmestudie blant mange spennende og anerkjente studieprogrammer.

Studier ved University of Auckland, New Zealand - KILROY

#93 - University of Western Australia, Perth

University of Western Australia (UWA) er et av de eldste og mest prestisjefylte universitetene i Australia. Studier på University of Western Australia er svært populært på grunn av det brede fagtilbudet, og fordi skolen regnes for å være et av de ledende forskningsuniversitetene i landet.

Studere på University of Western Australia i Perth - KILROY

Samarbeidsuniversiteter blant topp 250

I tillegg til å ha 5 univeristeter blant topp 50 og 8 i topp 100, har vi også flere samarbeidsuniversiteter blant verdens topp 250: 

Hvor vil du studere?

Selv om disse universitetene er blant verdens beste, er det ikke sikkert at de er det riktige valget for deg. Vi samarbeider med mange andre universiteter rundt om i verden i tillegg til de nevnt over - deriblant i USA, Canada, Australia, New Zealand, Singapore og England. 

Hvis du vil vite hvilke andre universiteter som er ansett for å være blant verdens beste, kan du se den komplette listen fra kåringen her

Vil du vite mer om studier i utlandet?
Skriv til oss
Vil du ha hjelp til å søke på et universitet i utlandet?
Book studieveiledning
Relaterte innlegg
Kontakt