• feb20

  Nyhet: Studer på Santa Monica College utenfor Los Angeles!

  Se for deg dette: sandstrender, palmer, koselige kafeer og restauranter, deilig klima, og storbyen Los Angeles bare 20 minutter unna. Det høres ut som en drøm, ikke sant? Studer på Santa Monica College og la studiedrømmen gå i oppfyllelse! Vi hjelper deg med å søke, og vi gjør det helt gratis!

  Hva kan du studere på Santa Monica College? Som student ved Santa Monica College kan du ta en 2-åring Associate degree, og du velge blant over 80 ulike fagfelt og studieprogrammer. For eksempel kan du studere økonomi, design, miljøstudier, journalistikk, foto, musikk, helsefag, dans, eller IT.

  Ved å ta en Associate degree, har du også muligheten til å overføre til et annet universitet i USA hvor du kan fullføre utdanningen din, og dermed uteksaminere med en bachelorgrad. Dette kalles ofte... Les mer
 • feb16

  Verdens 20 beste studentbyer i 2017

  Går du med tanker om å studere i utlandet, men klarer ikke helt bestemme deg for hvor? Sjekk ut listen over verdens beste studentbyer i 2017!

  Listen består av spennende byer i både Australia, Nord-Amerika, Europa og Asia. Kåringen er som vanlig gjort av QS, og er basert på 14 kriterier innen 5 kategorier, inkludert "University Rankings", "St... Les mer
 • feb14

  Studer på noen av verdens beste universiteter!

  Er høyere utdanning viktig for deg? Kunne du tenke deg å studere på et av verdens beste universiteter? Sammen med oss kan studiedrømmen din bli til virkelighet. Vi samarbeider nemlig med flere av verdens høyst rangerte universiteter!

  Nylig utga Times Higher Education sin høyt respekterte liste over verdens be... Les mer
 • feb09

  Studieveiledning i Trondheim

  Drømmer du om å studere i utlandet og bor i Trondheimsområdet? Vår studieveileder Astrid vil være på kontoret vårt i Trondheim fra mandag 20. februar til torsdag 23. februar fra kl. 10-17. Benytt sjansen til å avtale studieveiledning!

  I tillegg til dette arrangerer vi inspirasjonskveld på kontoret vårt i Trondheim, tirsdag 21. febriar fra 17:00 - 18:30.Les mer
 • feb08

  Vil du studere kriminologi i utlandet?

  Kriminologi er et spennende tverrfaglig studium som gjerne inkluderer elementer av jus, psykologi, sosiologi, filosofi, historie og kulturstudier. Som kriminologi-student vil du blant annet lære om årsaker til kriminalitet og samfunnets måte å håndtere det på gjennom rettssystemet.

  I Norge er det kun ett lærested som tilbyr kriminol... Les mer
 • feb06

  Har du en gründer i deg? Studer entreprenørskap ved QUT!

  Drømmer du om å starte din egen business? Kanskje du har en innovativ forretningsidé, men du vet ikke hvor du skal starte for å sette den ut til livet? Ved å studere entreprenørskap ved Queensland University of Technology (QUT) i Brisbane, som er et av verdens fremste universiteter innen gründervirksomhet, vil du lære alt du trenger å vite f... Les mer
Kontakt