Har du en gründer i deg? Studer entreprenørskap ved QUT!

Har du en gründer i deg? Studer entreprenørskap ved QUT!

Drømmer du om å starte din egen business? Kanskje du har en innovativ forretningsidé, men du vet ikke hvor du skal starte for å sette den ut til livet? Ved å studere entreprenørskap ved Queensland University of Technology (QUT) i Brisbane, som er et av verdens fremste universiteter innen gründervirksomhet, vil du lære alt du trenger å vite for å lykkes med din business og dermed komme et steg nærmere drømmen! 

Som student ved QUT vil du utvikle dine ferdigheter innen strategisk tenking og business ved å enten ta individuelle fag innen entreprenørskap fra QUT Business School, eller ved å ta en full bachelorgrad innen Business Management med fokus på entreprenørskap. Er du også interessert i forskning, har du i tillegg muligheten til å ta del i QUTs Australian Centre for Entrepreneurship Research (ACE). 

Å studere ved QUT handler ikke bare om det du lærer i klasserommet. Universitetet har også en organisasjon kalt 'QUT Starters' som drives av studenter fra mange forskjellige studieprogram og som ønsker å utforske sine gründer-muligheter. Organisasjonen arrangerer flere workshops og eventer, samt nettverksmøter med nøkkelpersoner innen forskjellige industrier.

Dørene til QUT Starters er åpne for alle som er interessert i gründervirksomhet og innovasjon, uavhengig av hvor du kommer fra eller hvor lenge du har studert ved QUT. 


Studer ved QUT og bli en del av den innovative kulturen.

Er du interessert i QUT og universitetets studieprogram? Sjekk ut disse linkene:

Vil du ha mer informasjon om QUT?
Kontakt oss!

 

Bootcamp for iverksettere ved QUT, mars 2017

Er det mulig å starte en virksomhet i løpet av en uke? Med hjelp fra Massachusetts Institute of Technology (MIT) Global Entrepreneurship Bootcamp er det det! Bootcampen tar plass ved QUT i mars 2017.

Deltakere på den meget attraktive bootcampen vil i løpet av en uke bli trenet på å finne innovative løsninger til virkelige business-utfordringer presentert av forskjellige industrier. Deltakerne vil også få muligheten til å presentere sine løsninger til et panel sammensatt av globale investorer. Bootcampen er en utmerket måte for gryende iverksettere å finne investorer som kan hjelpe med å kickstarte en ny forretningsvirksomhet. 

Entrepreneurship Bootcamp mars 2017

Følg MIT Bootcamp på QUT

Kontakt