Nyhet: Studer på Santa Monica College utenfor Los Angeles!

Nyhet: Studer på Santa Monica College utenfor Los Angeles!

Se for deg dette: sandstrender, palmer, koselige kafeer og restauranter, deilig klima, og storbyen Los Angeles bare 20 minutter unna. Det høres ut som en drøm, ikke sant? Studer på Santa Monica College og la studiedrømmen gå i oppfyllelse! Vi hjelper deg med å søke, og vi gjør det helt gratis!

Hva kan du studere på Santa Monica College?

Som student ved Santa Monica College kan du ta en 2-åring Associate degree, og du velge blant over 80 ulike fagfelt og studieprogrammer. For eksempel kan du studere økonomi, design, miljøstudier, journalistikk, foto, musikk, helsefag, dans, eller IT.

Ved å ta en Associate degree, har du også muligheten til å overføre til et annet universitet i USA hvor du kan fullføre utdanningen din, og dermed uteksaminere med en bachelorgrad. Dette kalles ofte et «2+2-forløp» da det krever at du fullfører 2 år ved SMC og 2 år ved ditt valgte universitet. En slik type studieoppbygning er veldig vanlig å gjøre i USA, og gir deg muligheten til å studere flere steder i USA i løpet av utdanningen din.

Hvorfor studere ved Santa Monica College

Santa Monica College har mange gode fasiliteter, blant annet et eget svømmesenter med utendørs bassengSMC har en høy trivselsrate blant studentene. Dette kan blant annet skyldes at studentene her blir godt ivaretatt. Klassene er små og hver enkelt student får derfor god oppfølgning av lærerne. I tillegg har SMC mange forskjellige foreninger og klubber som studentene kan ta del.

Colleget har også gode fasiliteter og tjenester som PC-saler, bibliotek, campus politi, helsesenter, en egen radio stasjon: KCRW. Det er dessuten mulig for studenter å få en deltidsjobb på campus og tjene noen ekstra kroner i løpet av studietiden. Campus ligger 3 km fra Santa Monica Beach, og her finner en som student det meste man skulle trenge.

Santa Monica College er også kjent som et av de beste community collegene i USA og er akkreditert av the Western Association of Schools and Colleges. Tidligere studenter ved SMC inkluderer Arnold Schwarzenegger, Monica Lewinsky, James Dean, Dustin Hoffman and Sean Penn.

Studentlivet i Santa Monica og Los Angeles

Studer i Santa Monica og opplev Los AngelesSanta Monica er kjent for sine vakre strender og deilige klima året rundt. Den lille byen ligger tett på Beverly Hills, Hollywood, Malibu og storbyen Los Angeles. Det er mye å se og gjøre i området, hvor du blant annet kan besøke Disneyland og Universal Studios og flerfoldige museum og kunstgallerier. Du vil også ha et stort utvalg av shoppingsentre, konserter og sportsarrangementer som du kan teste ut mens du studerer i Santa Monica!

Hvordan søker jeg på Santa Monica College?

Hvis SMC har fanget din interesse og du ønsker å søke, kan du kontakte oss. Vi hjelper deg helt gratis gjennom hele søknadsprosessen og svarer på alle spørsmål du måtte ha. Vi kan også bistå med å sette opp et budsjett for deg basert på skolepenger og levekostnader i Santa Monica.

Les mer om Santa Monica College, studiemulighetene og studentlivet i Los Angeles.

Kontakt