Studer på noen av verdens beste universiteter!

Studer på noen av verdens beste universiteter!

Er høyere utdanning viktig for deg? Kunne du tenke deg å studere på et av verdens beste universiteter? Sammen med oss kan studiedrømmen din bli til virkelighet. Vi samarbeider nemlig med flere av verdens høyst rangerte universiteter!

Nylig utga Times Higher Education sin høyt respekterte liste over verdens beste universiteter for 2016-2017, og flere av våre samarbeidsuniversiteter ligger i toppen på denne listen. Med andre ord, søker du på studier i utlandet med oss har du gode muligheter for å få en meget god utdanning fra et høyt anerkjent universitet.

Nedenfor ser du en oversikt over våre samarbeidsuniversiteter og deres rangering:

 

Blant topp 50:

Blant topp 100:

Blant topp 200:

Hvis du drømmer om å studere i utlandet kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere. De vil kunne svare på alle spørsmål du måtte ha, og hjelpe deg med å finne det studiet og universitetet som passer best for deg. Veiledningen er helt gratis

Tsinghua University

Tsinghua University er rangert som #35 i verden av Times Higher Education. Tsinghua University er et av Kinas best renommerte universiteter og tiltrekker seg elite studenter fra hele verden. Hovedcampus ligger nordvest i Beijing, like ved de tidligere imperiale hagene til Qing Dynastiet. Campuset har blitt kåret til en av verdens vakreste på grunn av sine grøntområder, pagodas, paviljonger, broer og lotusblomst-dammer.

Ved Tsinghua University i Beijing kan du ta et Study Abroad program på ett eller to semester.

University of Sydney

Studer ved University of SydneyUniversity of Sydney er et av Australias eldste og mest anerkjente universiteter. Skolens brede studietilbud og den innovative forskning gjør det spesielt attraktivt å studere her. Tidligere studenter inkluderer både Nobelprisvinnere, Oscarvinnere, statsministere, administrerende direktører og verdenskjente forskere.

På University of Sydney kan du blant annet velge fag innen økonomijussingeniørstudier, samfunnsfag, historisk-filosofiske fag, helsefag, og musikk (Sydney Conservatorium of Music). Skolen har et bredt fagutvalg, og du velger selv om du ønsker å ta kun et semester eller om du vil ta en hel grad (bachelor eller master) på University of Sydney.

Michigan State University

Studer ved Michigan State University

Med over 50 000 studenter fra over 130 forskjellige land og fra alle USAs 50 stater, er Michigan State University (MSU) kjent for å ha "the campus that never sleeps". MSU blir dessuten ansett som som en av verdens beste universiteter når det kommer til forskning, så her vil du kunne gå det beste av to verdener, en god skole og et fantastisk studentmiljø!

Som internasjonal student har du muligheten til å ta 1-2 semestre på MSU gjennom deres "American Semester Program" (ASP), som vil gi deg muligheten til å velge blant fag fra mer enn 200 ulike studieretninger fra 17 forskjellige fakultete

University of Auckland

Studer ved University of Auckland

Som student ved University of Auckland vil du være en av mer enn 6000 internasjonale studenter som til sammen representerer mer enn 110 nasjonaliteter. En multikulturell miks av studenter og ansatte bidrar til en dynamisk og inspirerende atmosfære på campus.

Ved University of Auckland har du bystrender, shopping, kafeer, kulturliv og flott natur i umiddelbar nærhet. 

 

Vil du studere i utlandet?
Kontakt en studieveileder
Kontakt