Verdens 20 beste studentbyer i 2017

Verdens 20 beste studentbyer i 2017

Går du med tanker om å studere i utlandet, men klarer ikke helt bestemme deg for hvor? Sjekk ut listen over verdens beste studentbyer i 2017!

Listen består av spennende byer i både Australia, Nord-Amerika, Europa og Asia. Kåringen er som vanlig gjort av QS, og er basert på 14 kriterier innen 5 kategorier, inkludert "University Rankings", "Student Mix", "Desirability", "Employer Activity" og "Affordability". Se hele oversikten over kåringen her.

Vi samarbeider med læresteder i 7 av byene på listen. I tillegg har vi også universiteter i Canada og Japan som også er representert med Montreal, Vancouver, Tokyo og Kyoto-Osaka-Kobe (sammen kjent som Keihanshin).

Verdens 20 beste studentbyer 2017:

 1. Montreal
 2. Paris
 3. London
 4. Seoul
 5. Melbourne
 6. Berlin
 7. Tokyo
 8. Boston
 9. München
 10. Vancouver
 11. Hong Kong
 12. Toronto
 13. Sydney
 14. Singapore
 15. Zürich
 16. Wien
 17. Kyoto-Osaka-Kobe (Keihanshin)
 18. Edinburgh
 19. New York
 20. Brisbane

Melbourne

Melbourne er flere ganger kåret til verdens beste by å bo i, og havner i år på 5. plass over verdens beste studentbyer. I Melbourne samarbeider vi med fire læresteder; MonashRMIT og La Trobe.

Melbourne er den nest største byen i Australia og blir ofte referert til som landets kulturelle hovedstad. Byen ligger i delstaten Victoria og er en veldig populær by for studenter. Byen byr på et spennende og variert miljø innen blant annet design, kunst og film, og er kjent for sitt gode utvalg av restauranter og caféer.

Hva med å studere i Melbourne?

Ønsker du mer informasjon om å studere i Melbourne?
Kontakt oss


Sydney

Sydney er Australias største by, og en svært populær destinasjon for studenter. I tillegg til å være landets sentrum for handel, kan du komme deg til flere strender på under en halvtime. Den unike kombinasjonen av å være en storby der du også kan leve den avslappende, australske livsstilen trekker mange til Sydney. Dersom du ønsker å se på dine muligheter for å studere her samarbeider vi med hele 5 læresteder her: University of SydneyMacquarie UniversityUniversity of Technology Sydney og University of New South Wales.

Studer i Sydney, Australia

Ønsker du mer informasjon om å studere i Sydney?
Kontakt oss


London

London byr på alt en storby i verdensklasse burde - og enda litt til. For studenter er byen et mekka ettersom det alltid er noe som skjer. Konserter, musikaler, festivaler, shopping, restauranter og caféer fra alle verdens hjørner, og ikke minst utelivet gjør London til den perfekte studentbyen. Dersom du ønsker å studere i London samarbeider KILROY med University of East London og London Metropolitan UniversityCoventry University har også en campus i London.

Frister det kanskje å studere i England?

Ønsker du mer informasjon om å studere i Sydney?
Kontakt oss


Singapore

Nostalgi og høyteknologi. Kolonistil og skyskrapere. Fuktig, tropisk hete, og kjølige, kilometerlange shoppingsentre. Singapore kan by på en sjokkopplevelse for alle sanser! Norske studenter har begynt å få øynene opp for Singapore som studieland, men Singapore er fremdeles stedet for deg som synes det er en fordel om ikke annenhver medstudent er skandinavisk. Vi samarbeider med Curtin Singapore som er en del av Curtin University i Australia og tilbyr studier på bachelor- og mastergradsnivå.

Drømmer du om å studere i Singapore?

Ønsker du mer informasjon om å studere i Singapore?
Kontakt oss


Hong Kong

En studiehverdag i Hong Kong blir garantert ikke kjedelig. Byen byr på en kombinasjon av tradisjonell kinesisk kultur og vestlig luksus, og det er alltid noe å finne på. Hva med å lære seg mandarin i løpet av studietiden? I byen kan du gå blant imponerende skyskrapere i et øyeblikk, og besøke et travelt gatemarked i det neste. I Hong Kong kan du studere ved Hong Kong Polytechnic University, der du vil få et unikt innblikk i kinesisk kultur og forretningsliv.

Hong Kong er ranket som den beste studentbyen i Asia

Ønsker du mer informasjon om å studere i Hong Kong?
Kontakt oss


New York

Dette er byen som aldri sover, og velger du å studere i New York kommer du garantert ikke til å kjede deg! New York har så mange muligheter og spennende bydeler at du ender opp med å ønske at du ikke trengte sløse bort tid til søvn. I verdens nest største by samarbeider vi med både Berkeley College og New York Film Academy. Berkeley College tilbyr businesstudier midt på Manhattan i New York City, og ved NYFA vil du få den praktiske erfaringen du trenger for å bygge en karriere innen filmindustrien.

Studer i New York, USA

Ønsker du mer informasjon om å studere i New York?
Kontakt oss

 
Brisbane

I Australia er det nesten obligatorisk å forkorte ord, og tradisjonen tro har Brisbane fått tilnavnet Brissie, hvilket bør benyttes dersom du vil mingle med aussiene. Med mer enn 250 soldager i året er du mer eller mindre garantert en herlig studiehverdag i Brisbane! I Australias tredje største by samarbeider vi med Queensland University of Technology, samt Griffith University rett i utkanten av byen.

Brisbane Rejser Til Brisbane Backpacking

Ønsker du mer informasjon om å studere i Brisbane?
Kontakt oss

 

Relaterte innlegg
Kontakt