5 gode grunner til å studere på Curtin University

5 gode grunner til å studere på Curtin University

Kunne du tenke deg å studere i utlandet? Det forstår vi godt. Vi forstår også at det er mange universiteter at velge i mellom og at det kan være vanskelig å finne det riktige studiestedet for deg. Derfor vil vi gjerne gjøre valget litt lettere for deg. Her får du 5 gode grunner til hvorfor du bør studere på Curtin University i Perth.

1. Helsefag-utdanningene er i toppklasse

Hvis du er i gang med at ta en utdannelse innen helsefag, eller kanskje drømmer om å ta en hel helsefaglig utdannelse i utlandet, så er Curtin virkelig et godt valg. Universitetet har internasjonalt annerkjente utdannelser innen helsesektoren som f.eks biomedisin, fysioterapi, psykologi, folkehelse, ja, you name it. Skolens fasiliteter er topp moderne, og fagligheten er av høyeste rang på Curtin University.

 

2. Hvis sport er noe for deg!

En god måte å bli kjent med de andre studentene på er ved å joine et sportslag. På Curtin University kan du spille basket, ultimate frisbee, rugby, floorball, fotball og mye mer. Uansett hvilket niveå du er på fins det et passende lag for dig, og universitetet arrangerer flere turneringer året rundt. 

Dessuten er det de årlige Western Uni Games, som er en turneringsserie innenfor flere sportsgrener spm løper over flere dager. Her deltar flere forskellige universiteter fra den vestlige delen av Australia, og selv om atmosfæren er vennskapelig er det mye prestige på spill. Det er en 'must try'-opplevelse.

3. Perth er en fantastisk studentby

Å studere i utlandet handler ikke kun om forelesninger og eksamenlesing. Det handler også om å leve livet på et nytt sted, ha det moro og bli kjent med nye mennesker. Perth tiltrekker hvert år tusenvis av studenter til byen, og har derfor masse å by på hvis du, som de fleste studerende, trenger å komme deg ut og teste nattelivet innimellom. Det mest populære partystrøket i Perth - også for backpackere - er Northbridge. Her finner du massevis av barer og diskoteker. Bare husk å medbringe passet ditt eller et lokalt "proof of age card".

Oktoberfest i Perth

Hvis du har behov for å chille etter en hard, men morsom, helg kan du ta en tur til en av de mange pubene og hotellene som avholder "Sunday sessions". Her kan du lytte til live musikk i en avslappet atmosfære, mens du nyter en deilig brunsj eller lunsj. 

Perth og Fremantle er også hjemsted for et par gode bryggerier inkl. den lokale favoritten Little Creatures. Vi anbefaler at du minst én gang besøker bryggeriet i Fremantle under ditt studieopphold på Curtin University.

4. Mange spennende opplevelser omkring Perth

Når du er på studieopphold i Australia, uansett hvilken by du studerer i, må du bare komme deg ut av storbyen og få noen uforglemmelige opplevelser. Den australske vestkysten er utrolig vakker, så det er vil være vel verdt pengene å leie en bil og dra på en road trip. Vi kan bl.a. anbefale et besøk til nasjonalparken Kalbarri, en tur til Monkey Mia hvor du kan oppleve ville delfiner, eller at du prøver dykking med hvalhaier ved Ningaloo Reef.

Dykk med hvalhaier utenfor Perth

5. Curtin har et stort forretningsnettverk

For at du som studerende på Curtin University kan få den nødvendige kjennskap til og de beste forudsetninger for en suksessfull karriere i et internationalt marked, har Curtin mange samarbeidspartnere på verdensbasis. Universitetet samarbeider med mer enn 90 institusjoner, og listen over partnere innen forretningslivet inkluderer Alcoa, Alzheimer's Australia, Bankwest, BHP Billiton, Cancer Council Western Australia, Chevron, CSIRO, Rio Tinto, the Water Corporation og Woodside. Det betyr at mange av studiene på Curtin er praktisk orientert som kobler teori med virkelige case oppgaver.

Få mer informasjon om Curtin University:

Vil du vite mer om Curtin University?
Send oss en e-post!

 

Kontakt