• mai15

  Få den ekte American College-opplevelsen på CSUN!

  Du har sikkert sett det mange ganger på film, og kanskje drømt om oppleve det i virkeligheten selv. Vi snakker om den ultimate «American College»-opplevelsen: temafester, kule forelesere, fraternities og sorrorities, og en utdanning hvor du får studere i et multikulturelt miljø. Høres det fett ut? Da kan du studere ved California State University, Northridge.

  Med sine nærmere 42.000 studenter, hvorav 3000 er internasjonale, er California State University, Northridge (CSUN) et av de største universitetene i USA. Her er du garantert en ekte American College-opplevelse – Californian style! Ja, for ikke bare er universitetet både stort og multikulturelt, men det har også en perfekt beliggenhet i selveste Los Angeles, California! Som student ved CSUN har du med andre ord kort avstand både til deilige sandstren... Les mer
 • mai01

  Kombiner studier i Australia med en Jorden Rundt-reise!

  Det er ingen hemmelighet at å studere et semester eller to i Australia er populært blant nordmenn. Kanskje du vurdere å gjøre det samme? Vi kan bare si en ting: DO IT! Ikke bare er Australia et ypperlig land å være student i, men det er også et utmerket utgangspunkt for en Jorden Rundt-reise etter studiene!
  <... Les mer
Kontakt