Få den ekte American College-opplevelsen på CSUN!

Få den ekte American College-opplevelsen på CSUN!

Du har sikkert sett det mange ganger på film, og kanskje drømt om oppleve det i virkeligheten selv. Vi snakker om den ultimate «American College»-opplevelsen: temafester, kule forelesere, fraternities og sorrorities, og en utdanning hvor du får studere i et multikulturelt miljø. Høres det fett ut? Da kan du studere ved California State University, Northridge.

Med sine nærmere 42.000 studenter, hvorav 3000 er internasjonale, er California State University, Northridge (CSUN) et av de største universitetene i USA. Her er du garantert en ekte American College-opplevelse – Californian style! Ja, for ikke bare er universitetet både stort og multikulturelt, men det har også en perfekt beliggenhet i selveste Los Angeles, California! Som student ved CSUN har du med andre ord kort avstand både til deilige sandstrender og kule, verdenskjente områder som Beverly Hills, Hollywood og Santa Monica!

Hva kan du studere på CSUN?Få en ekte American College-opplevelse på CSUN i Los Angeles

Inntil nylig var det kun mulig for norske studenter å ta et såkalt Study Abroad-program ved CSUN. Det vil si at du studerer 1 eller 2 semester ved universitetet. Nå er det derimot blitt mulig for norske studenter å søke på hele grader også. Som internasjonal student kan du derfor studere følgende på CSUN:

Universitetets mest populære studieretninger inkluderer: Business, TV/film-studier, ingeniørstudier og psykologi, men skolen tilbyr mange flere spennende studieprogrammer utover dette. CSUN har nemlig over 80 forskjellige studieprogrammer og hundrevis av fag å velge mellom, så du vil ikke ha problemer med å finne fag som interesserer deg!

Hva kan du gjøre på fritiden?

Som student i Los Angeles vil du ikke ha problemer med å fylle fritiden din!Som student ved CSUN befinner du deg midt i smørøyet av California, så spørsmålet er vel heller: hvordan skal du få tid til å gjøre alt du vil ha lyst til? Bare for å nevne noe så kan du:

  • Besøke Universal Studios og Disneyland
  • Ta helgeutflukter til byer som: San Diego, San Francisco og Las Vegas.
  • Oppleve storslåtte Grand Canyon
  • Henge ved Venice Beach eller Santa Monica Pier
  • Surfe i San Diego
  • Shoppe i downtown L.A

I tillegg arrangeres det massevis av kule aktiviteter på universitetet dersom du skulle gå tom for ting å finne på. Universitetet har eksempelvis et eget «Wellness Center» og «Student Recreation Center» som bl.a. inneholder en klatrevegg, fitness senter, squash bane, og svømmebasseng. Dessuten har CSUN en enorm Campus med mange grøntområder hvor du kan slappe av eller forberede deg til neste forelesning. Med andre ord, du vil ikke ha problemer med å fylle fritiden din som student ved CSUN!

Hvordan kan KILROY hjelpe meg?

Hvis du synes studier ved CSUN virker spennende anbefaler vi deg å ta kontakt med oss. Vi tilbyr gratis studieveiledning, og vi hjelper deg gjennom hele søknadsprosessen. Vi sørger for at du har alle de riktige dokumentene på plass, hjelper deg med å velge fag og studieretning, i tillegg til at vi svarer på alle dine spørsmål underveis.Dessuten kan vi hjelpe deg med informasjon om finansiering av studier i utlandet, og vi kan sette opp et budsjett basert på levekostnader i Los Angeles. Alt du behøver å gjøre er å sende oss en e-post. Vår hjelp er både gratis og uforpliktende. 

Vil du studere på CSUN?
Kontakt oss i dag!
Kontakt