Kombiner studier i Australia med en Jorden Rundt-reise!

Kombiner studier i Australia med en Jorden Rundt-reise!

Det er ingen hemmelighet at å studere et semester eller to i Australia er populært blant nordmenn. Kanskje du vurdere å gjøre det samme? Vi kan bare si en ting: DO IT! Ikke bare er Australia et ypperlig land å være student i, men det er også et utmerket utgangspunkt for en Jorden Rundt-reise etter studiene!

Som student i Australia har du verden for dine føtter – det er det perfekte utgangspunkt for en spennende jorden rundt-reise når du er ferdig med studiene. Fra Australia er det for eksempel kort vei til New Zealand som kan by på spennende Maori-kultur og fantastisk natur. Eksotiske Fiji med sine vakre øyer er også lett tilgjengelig. I tillegg går det daglige flyavganger fra Australia til mange fete destinasjoner i Asia.

Så, her er vår anbefaling: Sett av en ekstra måned eller to når du er ferdig med studiene i Australia, send en eske med de tingene du ikke trenger på reisen i en pakke hjem til Norge, og kom deg ut og opplev verden! Her er et forslag på en reiseplan:

Road Trip (2 - 3 uker)

Road trip i AustraliaNår du først er i Australia vil det være synd å ikke oppleve alt hva dette landet har å by på. Det samme gjelder for nabolandet New Zealand. Etter vår mening er en road trip den aller beste måten å utforske disse to landene på. Sjekk våre rutetips til road trips i Australia og New Zealand!

Øyhopping på Fiji (1 - 2 uker)

Fantastiske Fiji = hengekøyetidEtter en uforglemmelig road trip, med flere timer bak rattet er det på tide med litt avslapping på en kritthvit sandstrand, og da er Fiji den perfekte destinasjon. Dessuten vil det være en skam om du ikke får med deg dette paradiset når du først er kommet så langt som til Australia!

Fiji består av utallige små paradis-lignende øyer, og den beste måten å oppleve alt dette på er naturligvis øyhopping. Gled deg til late dager på stranden, snorkling, paraplydrinker og hengekøyer i skyggen. Og skulle det mot formodning bli altfor mye avslapping (kan det noen gang bli for mye?) og du føler for å være aktiv har vi et superfett alternativ til deg: Fitnesscamp på Fiji!

Backpacking i Asia (4 uker eller mer)

Backpacking i Asia med KILROYEtter å ha opplevd Oceaneas perler er det tid for å ta turen videre til Asia. Fra Fiji kan du fly via Australia til ekotiske og hippe Bali. Deretter kan du backpacke deg videre til blant annet Filippinene, Malaysia, Vietnam og Thailand – ja hele veien til Kina om du vil! Ta kontakt med en av våre reisespesialister for tips til en god reiserute. Alternativt kan du finne inspirasjon blant våre ferdigsydde jorden rundt-reiser her!

Husk at denne reiseplanen kun er et forslag, og den kan selvfølgelig tilpasses utfra hvor lang tid du har til rådighet, hvor stort ditt budsjett er, og hva du er interessert i å oppleve. Du kan gjennomføre hele sulamitten, eller du kan velge å gå for kun ett av forslagene. Husk at du kan også designe din helt egen jorden rundt-reise.

Men, før vi går helt over bord med planlegging av den store drømmereisen, er det en ting som må på plass først – nemlig studiene!

Hvor kan jeg studere i Australia?

Vi samarbeider med mange universiteter i Australia, som alle tilbyr et stort utvalg av studieprogrammer. Våre studieveiledere står klare til å hjelpe deg med alle spørsmål du har om studier i Australia, eller andre steder i utlandet for den saks skyld, mens våre reiseeksperter kan hjelpe deg med å skreddersy den perfekte jorden rundt-reisen. Med andre ord, hos oss får du både i pose og sekk! Så, hva venter du på? Søk på studier i Australia i dag!

Jeg vil vite mer om studier i Australia!
Kontakt oss
Kontakt