• jun26

  Søk nå! Studer ved stranda på herlige Gold Coast fra september

  Av Aurora
  Søk nå og du kan være på vei til fantastiske Gold Coast i Australia allerede i september! Sett sammen ditt helt eget semester eller studieår med akkurat de fagene du har lyst til å ta. Mulighetene er mange og vi hjelper deg hele veien dit!

  Det er fortsatt mulig å søke Study Abroad med studiestart 6. september som varer til 16. desember. Vil du ta to semestre er det studiestart igjen 15. januar med siste dag 24. april. 

  Study abroad betyr at du setter sammen fag til et semester eller årsstudium i utlandet. Perfekt for deg som ikke er sikker på akkurat hva du vil gjøre videre eller bare vil teste ut litt ulike fag. Mulighetene er mange! Sjekk ut en liste med forslag lengre ned på denne siden!

  Studentlivet på Gold Coast Er du glad i sol og varme har du kommet ti... Les mer
 • jun08

  Studer Business på Curtin University i Perth, Australia

  Som en av de beste businesskolene i Australia, kan Curtin Business School (CBS) tilby et stort utvalgt av spennende fag som passer for enhver student med interesse for business. 

  Med et nettverk på ca. 70 forretningsledere, som med sine erfaringer og kunnskaper er med på å forme pensum, har Curtin den bredes... Les mer
 • jun06

  Vil du studere business i Australia? Les Harald sine erfaringer!

  Harald har de siste halvåret studert business på Griffith Univeristy i Australia. Her kan du lese hva han syns om det å studere i Australia, og hvorfor kanskje nettopp du burde gjøre det samme! 

  Jeg valgte å gå på Griffith university i et halvt år, siden jeg hadde tiden før skolesta... Les mer
Kontakt