Søk nå! Studer ved stranda på herlige Gold Coast fra september

Søk nå! Studer ved stranda på herlige Gold Coast fra september

Søk nå og du kan være på vei til fantastiske Gold Coast i Australia allerede i september! Sett sammen ditt helt eget semester eller studieår med akkurat de fagene du har lyst til å ta. Mulighetene er mange og vi hjelper deg hele veien dit!

Det er fortsatt mulig å søke Study Abroad med studiestart 6. september som varer til 16. desember. Vil du ta to semestre er det studiestart igjen 15. januar med siste dag 24. april. 

Study abroad betyr at du setter sammen fag til et semester eller årsstudium i utlandet. Perfekt for deg som ikke er sikker på akkurat hva du vil gjøre videre eller bare vil teste ut litt ulike fag. Mulighetene er mange! Sjekk ut en liste med forslag lengre ned på denne siden!

Studentlivet på Gold Coast

Er du glad i sol og varme har du kommet til rett sted. Ved Gold Coast ligger nemlig temperaturen om sommeren på 21-28 grader og om vinteren på 12-21 grader. Klimaet er subtropisk, og det er ca. 300 soldager i året. Gold Coast er dessuten kjent for sine fantastiske strender. Fortsatt ikke overbevist? Sjekk ut Bond University på Instagram så kan du se selv! 

Ulrikke tok et semester med delstudier innen foto og ledelse i 2017 og angrer ikke! I denne artikkelen kan du lese om hennes semester på Bond University. 

Ulrikke og venninnene ved Bond University - KILROYUlrikke (nr. 2 f.h) sammen med studievenninnene ved Bond University i Australia

Studer på Bond University i Australia

Bond University ligger på fantastiske Gold Coast i Australia. Universitetet er kjent for små klasser med rundt 10 elever per lærer og fokus på at studentene skal lykkes. Med forelesere som har lang erfaring fra både arbeidsliv og akademia innenfor sitt fagfelt er du definitivt i trygge hender. 

Universitetet er kåret som #1 for study abroad i Australia og #2 i verden av Study Abroad 101, i tillegg til å komme på førsteplass i Buzzfeed’s kåring over verdens beste steder å studere utenlands! Universitetet er også kjent for å ha et internasjonalt miljø og en aktiv studentorganisasjon som arrangerer alt fra gratis BBQ til temafester nesten ukentlig.

Hva kan jeg studere på Bond University?

Du må ta 40 credits, som normalt sett er 4 fag per semester. Hva med å lære entreprenørskap, ta fatt på mat, ernæring og helse, gjøre alvor ut av foto-hobbyen eller lære språk som japansk, kinesisk eller spansk? Her er 10 andre forslag til spennende fag du kan ta: 

 1. Advertising, Brand Image and Cultural Space
 2. Image and Photography 
 3. Sex, Society and the Movies 
 4. Wine Studies 
 5. Adventure Tourism 
 6. International Business 
 7. The United Nations
 8. Terrorism 
 9. The Creative Process in Advertising and Marketing Communication
 10. Introduction to Psychology: Biology and Personality 
Våre flinke studieveiledere kan hjelpe deg med valg av fag
Kontakt oss

 surfers-paradise-gold-coast

Opptakskrav på Study Abroad ved Bond University

Du må ha generell studiekompetanse, med minst 3,0 i rent snitt fra videregående skole. Med minst 4 i engelsk fra vitnemålet slipper du sannsynligvis å ta en språktest.

Hvor kan jeg bo mens jeg studerer i Australia?

Det finnes hovedsaklig tre ulike muligheter for opphold under studietiden i Australia:

 • På campus: Du kan søke om å bo på campus med enkeltrom eller dobbeltrom som deles med en annen student. Pris fra AUD 2 250 pluss mat om du ønsker det inkludert. Les mer om bolig på campus her. Les mer om bolig på campus her.
 • Egen bolig: Om du ønsker å finne bolig på egenhånd "off campus" bør du ankomme senest 2 uker før studiestart for å gå på visninger. Vi kan ordne overnatting for deg i perioden frem til du finner egen bolig. Her er noen tips til hvordan du finner bolig i Australia. Les mer om bolig off campus her. 
 • Hos familie: For en helt annen opplevelse har du mulighet til å bo hjemme hos en australsk familie. Les mer om Homestay under studietiden i Australia her.

Hva koster det å studere i Australia?

2 semestre i Australia koster fra AUD 22 428, som tilsvarer ca NOK 144 300 med dagens kurs. Hos Lånekassen kan du søke om følgende støtte per skoleår:

 • Skolepengestøtte: NOK 129 000
 • + Basisstøtte: NOK 111 600 (Bo- og levekostnader)
 • + Reisestøtte: NOK 26 300
 • Når skolepengene overskrider NOK 129 000 er det mulig å søke om et tilleggslån på inntil NOK 100 000.

Det er viktig at du setter deg grundig inn i hvordan støtten fordeler seg mellom lån og stipend. Du bør regne ut hvor mye du vil sitte igjen med av lån og stipend etter endt skolegang. Les mer om dette på Lånekassens sider for utdannindsstøtte.

Her er noen gode tips til budsjett for studieopphold i Australia.

Hvordan søker jeg Study Abroad?

Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen og med alt du lurer på. Det er enklere å søke seg til utlandet enn du kanskje tror. Ikke nøl med å ta kontakt – vi hjelper gjerne! 

Er du klar for Study Abroad i Australia fra september?
Kontakt oss
Kontakt