Studer Business på Curtin University i Perth, Australia

Studer Business på Curtin University i Perth, Australia

Som en av de beste businesskolene i Australia, kan Curtin Business School (CBS) tilby et stort utvalgt av spennende fag som passer for enhver student med interesse for business. 

Med et nettverk på ca. 70 forretningsledere, som med sine erfaringer og kunnskaper er med på å forme pensum, har Curtin den bredeste og største rådgivningsgruppen av alle businesskolene i Australia. 

Studieprogrammene ved Curtin Business School byr på en god kombinasjon av teori og praksis. Skolen har stort fokus på at elevene skal utvikle sine praktiske ferdigheter og være godt forberedt til en internasjonal karriere når de uteksamineres fra CBS.

Begynn nettverksbyggingen allerede på Curtin Business School

Som businesstudent ved Curtin University vil du ha gode muligheter til å knytte kontakt med suksessfulle forretnings- og samfunnsledere. Dette vil bidra til å gjøre deg mer konkurransedyktig når du senere skal finne jobb og bygge karrieren din. Curtin har en ordning kalt "Industry Connect" som hjelper studenter å komme i kontakt med industriledere gjennom blant annet: 

  • gjesteforelesninger fra spesialister innen forretningslivet
  • profesjonell trening med eksperter innen varierte fagfelt
  • nettverksmøter og arrangementer
  • internships
  • jobbutlysninger rettet mot business studenter

Bli businesstudent på Curtin University

Du kan studere business ved Curtin University enten som en del av et Study Abroad-program, eller ta en full grad (Bachelor/Master). Du kan lese mer om Curtin University og studentlivet i Perth her (hint: det er fantastisk!). Hvis Curtin University og studier innen business har fanget din interesse kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere. Vi vil svare på alle spørsmålene dine og vi kan hjelpe deg gratis gjennom hele søknadsprosessen.

Vil du vite mer om businesstudier ved Curtin University?
Kontakt oss!

 

Studer i vakre Perth i Australia.

Studer i vakre Perth i Australia.

Forelesning ved Curtin Business SchoolSom student ved Curtin Business School kan du skaffe deg nyttige forbindelser blant suksessfulle business- og samfunnsledere. 

Campus på Curtin University i Perth, AustraliaCampus på Curtin University i Perth, Australia

Bli kjent med andre studenter fra hele verden ved Curtin University
Bli kjent med andre studenter fra hele verden ved Curtin University.

Kontakt