• aug18

  5 gode grunner til å dra på utdanningsmessen KILROY live

  Drømmer du om å studere eller å ta et internship i utlandet? Da må du komme på vår utdanningsmesse KILROY live mandag 4. september! Hvorfor det, spør du kanskje? Her har du 5 gode grunner:

  1. Unik sjanse til å snakke med representanter fra 32 forskjellige universiteter fra hele verden. 
  På KILROY live vil du ha muligheten til å snakke med representanter fra universiteter i blant annet Australia, USA, New Zealand, Canada, England, Kina, og Singapore! De vil kunne fortelle og vise deg alt om studentlivet og studiemulighetene ved universitetet de representerer. Du vil garantert bli inspirert!

  2. Få nyttig innsikt om hvordan KILROY kan hjelpe deg med å studere i utlandet
  Våre studieveiledere er eksperter på studier og internships i utlandet. De vil kunne hjelpe deg med å kartlegge hvilke unive... Les mer
 • aug17

  Disse universitetene kan du møte på KILROY live

  Vi har invitert utenlandske læresteder og partnere til KILROY live 2017. Sammen med studieveiledere fra KILROY, vil lærestedene guide og inspirere deg til ditt studieopphold i utlandet. Du får også muligheten til å møte eksperter på internship, samt Lånekassen og representanter fra ANSA.

  LÆRESTEDER Under finner du e... Les mer
 • jul31

  Ledige studieplasser i England til høsten

  Ønsker du å studere i utlandet til høsten? Det er fortsatt ledige studieplasser ved våre samarbeidsuniversiteter i England. Studiestart er allerede i september.

  Akkurat nå er pundet lavt, som igjen betyr at skolepengene blir ganske lave. Det vil faktisk være rimeligere å studere her enn i f. eks. Australia eller New Zealand. Det ... Les mer
 • jul18

  Fikk du ikke studieplass i Norge?

  I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

  Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, skal du likevel ikke gi deg ende over! Du kan nemlig fortsatt søke på ... Les mer
 • jul05

  Perth eller Singapore?

  Drømmer du om å studere i utlandet, men vet ikke hvor? Hva med Australia eller Singapore? Eller kanskje begge deler? Som student ved Curtin University kan du velge å studere enten i Perth eller i Singapore, da universitet har campus på begge stedene. 

  Ved Curtin University kan du studere nesten hva som helst. De mest populære studieprogrammene er business, media/film,... Les mer
Kontakt