5 gode grunner til å dra på utdanningsmessen KILROY live

5 gode grunner til å dra på utdanningsmessen KILROY live

Drømmer du om å studere eller å ta et internship i utlandet? Da må du komme på vår utdanningsmesse KILROY live mandag 4. september! Hvorfor det, spør du kanskje? Her har du 5 gode grunner:

1. Unik sjanse til å snakke med representanter fra 32 forskjellige universiteter fra hele verden. 
På KILROY live vil du ha muligheten til å snakke med representanter fra universiteter i blant annet Australia, USA, New Zealand, Canada, England, Kina, og Singapore! De vil kunne fortelle og vise deg alt om studentlivet og studiemulighetene ved universitetet de representerer. Du vil garantert bli inspirert!

2. Få nyttig innsikt om hvordan KILROY kan hjelpe deg med å studere i utlandet
Våre studieveiledere er eksperter på studier og internships i utlandet. De vil kunne hjelpe deg med å kartlegge hvilke universiteter og fag som vil være passende for deg basert på dine ønsker og karriereplan. Vår hjelp er gratis, og vi hjelper deg gjennom hele søkeprosessen!

3. Lær hvordan du kan dra nytte av Lånekassen og ANSA som student i utlandet.
Både Lånekassen og ANSA tilbyr på hver sin måte uvurderlig hjelp til studenter som vil studere i utlandet. På KILROY live kan du lære mer om hvordan nettopp disse to organisasjonene kan hjelpe deg til at studieoppholdet i utlandet blir best mulig!

Meld deg på KILROY live og kom et steg nærmere studiedrømmen i utlandet!

4. Møt andre studenter som deler samme eventyrlyst og studiedrøm som deg!
KILROY live er et populært event blant studenter som drømmer om å studere i utlandet. Kanskje treffer du allerede her en som du kan reise sammen med?

5. Informasjon, inspirasjon og mange gode grunner til hvorfor du skal studere i utlandet.
På KILROY live vil du ikke kun få informasjon om hvilke studiemuligheter som finnes i utlandet, men også HVORFOR du burde studere i utlandet! Vi kan ikke få sagt dette ofte nok: å studere i utlandet byr på så mange fordeler og er en berikelse i livet! Det en opplevelse som du ikke kommer til å angre på. Du blir kjent med en ny kultur, får nye venner fra hele verden, du får utforske et nytt land, du styrker dine språkkunnskaper og du bli mer selvstendig. I tillegg er et utenlandsopphold alltid en fordel å ha på CV’n!

Utdanningsmesse - KILROY live 2017

Utdanningsmesse - KILROY live 2017
Mandag 4. september kan du møte representanter fra 32 forskjellige universiteter fra 7 forskjellige land. Lær mer om dine studiemuligheter i utlandet og la deg inspirere! Meld deg på KILROY live i dag!

TID OG STED

Dato: Mandag 4. september 2017
Sted: Håndverkeren kurs- og konferansesenter, Rosenkrantz gate 7, 0159 Oslo (se kart) (OBS! Inngang fra Kristian IV's gate).
Tid: 16.00-19.00
Inngang: GRATIS

Vinn et reisegavekort

Ved forhåndregistrering her på vår hjemmeside er du også med i trekningen om et reisegavekort til en verdi av 2.000 kroner. Trekningen foretas dagen etter eventet, og vinneren blir annonsert på våre hjemmesider og kontaktet per e-post. Forhåndsregistrer deg her.

Gjør deg selv en tjeneste og meld deg på i dag! Det kan være nettopp på KILROY live at du finner drømmestudiet og universitetet som er perfekt for deg. Og når du har funnet det, trenger du ikke gå langt for å finne den hjelpen du trenger for å gjøre studiedrømmen til virkelighet – våre studieveiledere står naturligvis klare til å hjelpe deg med det samme.

Kontakt