Fikk du ikke studieplass i Norge?

Fikk du ikke studieplass i Norge?

I Norge er det tøff kamp om de mest populære studiene, og kanskje opplevde du å ikke komme inn på førstevalget ditt ved årets opptak. Ikke fortvil. Du kan fortsatt søke på drømmestudiet i utlandet!

Dersom du ikke fikk plassen du hadde håpet på i Norge gjennom Samordna Opptak, skal du likevel ikke gi deg ende over! Du kan nemlig fortsatt søke på studier i utlandet med oppstart til høsten eller januar/februar.

Nesten alle samarbeidsuniversitetene våre har rullerende inntak, og det er derfor mulig å søke og få svar i løpet av kort tid. 

Så hvorfor studere i Norge når du kan studere i: 

Australia

Hvorfor studere i Norge når du kan studere i Australia? Det er ikke for sent å søke!Alle av våre samarbeidsuniversiteter i Australia har studiestart etter jul, og det er fortsatt mange ledige studieplasser! Studer i storbyer som Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth. Eller kanskje du heller kunne tenke deg å studere på Sunshine Coast eller Gold Coast, hvor solen skinner (nesten) hver dag og du er omringet av deilige strender! Sjekk ut våre samarbeidsuniversiteter i Australia og søk på drømmestudiet i dag. 

USA

Studier i USADe aller fleste universitetene i USA har rullende opptak, og oppstart etter jul. Det er derfor mange gode muligheter til å sikre seg en studieplass på drømmestudiet i USA. Du kan eksempelvis få en ekte collegeopplevelse som man ser på film ved så studere på et college i USA. Alternativt kan du søke på studier ved universiteter i solfylte California, dødsfete New York, eller hva med eksotiske Hawaii? 

England

Fikk du ikke studieplass i Norge? Finn drømmestudiet i England isteden!Universitetene i England har oppstart allerede til høsten og de tar fortsatt imot søknader til september-inntaket. Vi samarbeider med Bournemouth UniversityUniversity of East LondonCoventry UniversityLondon Metropolitan University og University of West England. Alle universitetene har et bredt fagtilbud og et internasjonalt miljø. England er det perfekte studiestedet for deg som fortsatt ønsker å ha muligheten til reise hjem til Norge for en langhelg på kort varsel! 

New Zealand

Det er ikke for sent å søke på studier på New Zealand!
Gjør noe utenom det vanlige, og studer på New Zealand! Vi samarbeider med universiteter i blant annet Auckland og Wellington. Alle universitetene på New Zealand har rullerende opptak, og studiestart er i februar. Det er med andre ord fortsatt tid til å søke, spare opp penger og ikke minst glede seg dersom du søker nå! 

Canada

Canada er USAs kule lillebror - det er ikke for sent å søke!Canada er USAs kule lillebror! Hvis du digger flott natur, elsker å stå på ski/snowboard og har lyst til å studere i et land hvor gjestfriheten ikke kjenner noen grenser, så bør du sjekke ut Canada. Vi samarbeider med 3 universiteter i Canada, hvor alle har semesterstart i januar, i tillegg til et stort tilbud av studieretninger og fag. 

Gratis studieveiledning

Hvis du er interessert i å søke eller ønsker mer informasjon om studiemuligheter, kan du sende oss en e-post eller skrive til oss på chatten for mer informasjon. Du er også velkommen på en veiledningstime ved våre kontorer i Oslo eller i Bergen dersom du ønsker det. Våre veiledningstjenester er gratis.

Les mer:

Ønsker du mer informasjon?
Kontakt våre studieveiledere

 

Relaterte innlegg
Kontakt