Ledige studieplasser i England til høsten

Ledige studieplasser i England til høsten

Ønsker du å studere i utlandet til høsten? Det er fortsatt ledige studieplasser ved våre samarbeidsuniversiteter i England. Studiestart er allerede i september.

Akkurat nå er pundet lavt, som igjen betyr at skolepengene blir ganske lave. Det vil faktisk være rimeligere å studere her enn i f. eks. Australia eller New Zealand. Det er i tillegg mulig å få reduksjon i skolepenger på Bournemouth University. Det som også er veldig gunstig med å velge England er at norske studenter slipper å søke om visum. 

Ved å studere i England blir du bedre i språk, og det er dessuten lett å reise rundt i landet samt besøke resten av Europa. England er et av de mest populære studielandene for norske studenter, og her finner du 7 gode grunner til å velge akkurat England. Studiene er i tillegg støttet av Lånekassen. Vi kan hjelpe deg til følgende universiteter:

Hvis dette høres interessant ut og du ønsker mer informasjon om opptakskrav, skolepenger, Lånekassen o.l. så ta gjerne kontakt med KILROY, f. eks. kan du chatte med oss her på siden vår. Vi hjelper deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere drømmen din om å studere i utlandet!

Ønsker du mer informasjon om å studere i England?
Kontakt oss

 

Relaterte innlegg
Kontakt