Perth eller Singapore?

Perth eller Singapore?

Drømmer du om å studere i utlandet, men vet ikke hvor? Hva med Australia eller Singapore? Eller kanskje begge deler? Som student ved Curtin University kan du velge å studere enten i Perth eller i Singapore, da universitet har campus på begge stedene. 

Ved Curtin University kan du studere nesten hva som helst. De mest populære studieprogrammene er business, media/film, helsefag og ingeniørfag. Du vil garantert kunne finne noe som passer for deg og dine interesser. 

Enten du ønsker å ta en bachelorgrad, mastergrad, eller bare et eller to semester på utveksling vil våre studieveiledere hjelpe deg gratis gjennom hele søknadsprosessen. 

Det vanskelige valget....

Curtin er et av Australias mest moderne universiteter, og du er garantert en god utdanning her. Det vanskelige valget består derimot av om du skal studere på campus i Perth, Australia eller ved campus i Singapore

Kanskje videoene nedenfor kan gjøre valget ditt lettere? 

Curtin University - Perth campus

 

Curtin University - Singapore campus

 

Vi hjelper deg gjennom hele søkeprosessen

Uansett om du velger å studere i Perth eller Singapore, eller et annet sted for den saks skyld, kan du alltid kontakte våre studieveiledere. Send ditt spørsmål til oss på chatten som du finner nederst til høyre på denne siden, eller send oss en e-post. Vi vil hjelpe deg hele veien fra de første nødvendige dokumentene til din ankomst på studiestedet.

 

Studer ved Curtin University i Perth, AustraliaStudere i Perth? 

Eller studer ved Curtin i SingaporeEller studere i Singapore?

Kontakt