Fortsatt mulig å søke på studier med oppstart i januar 2018

  • 28 september 2017
  • Av Even
Fortsatt mulig å søke på studier med oppstart i januar 2018

Går du rundt med tanker om å studere i USA eller Canada? Du har muligheten til å starte allerede i januar 2018! Mange av våre samarbeidsskoler har rullerende opptak, og kan ta imot søknader tett imot studiestart så lenge det er ledige plasser.

Blant lærestedene vi samarbeider med i USA og Canada har vi noe for enhver smak. Friluftsliv i Canada, storbyer som Toronto og New York, solfylte California eller eksotiske Hawaii.

Universiteter i USA og Canada er kjent for å ha et meget høyt faglig nivå, og noen av verdens høyest ranket skoler ligger her. Idrett og foreninger er en stor del av studielivet i disse to landene. Hva med å teste ut en idrett som du ikke har prøvd før, eller bli med i en forening for kakesmaking eller frivillig arbeid i lokalmiljøet? Dette er en fantastisk måte å prøve noe nytt, utfordre seg selv og møte nye mennesker.

I utgangspunktet anbefaler vi at studenter søker 3-4 måneder før studiestart, men noen universiteter kan ta imot søknader så lenge det er plass. I USA og Canada er det oppstart på mange studier i januar, samt august. I Australia og New Zealand er det oppstart i februar og juli.

Universitetene behandler søknadene fortløpende, men behandlingstiden kan variere ved de ulike lærestedene. Som regel tar det rundt 4 uker å få svar på en søknad.

Vi hjelper deg gratis med søknadsprosessen til lærestedene vi jobber med og arrangerer blant annet avreiseseminar for studenter som skal reise til USA og Canada i januar slik at man har mulighet å møte andre som skal til samme studiested. 

Ta kontakt med oss for å høre hvilke læresteder du fortsatt kan søke om oppstart for januar. Vi er her for å hjelpe deg og gjøre prosessen for å søke studier i utlandet litt mindre skummel.

Vil du vite mer om studier i utlandet?
Kontakt oss

 

Relaterte innlegg
Kontakt