Kombiner studier i USA med en rundreise i Karibia og Mellom-Amerika

Kombiner studier i USA med en rundreise i Karibia og Mellom-Amerika

Har du planer om å studere i USA? Hvorfor ikke kombinere ditt studieopphold med en aldri så liten rundreise enten i forkant eller etterkant av studiene? Mange norske studenter velger å ta et eller flere semester i USA, og når du allerede er kommet så langt – hvorfor ikke dra litt lengere?

Som student i USA har du et fantastisk utgangspunkt til å utforske ikke bare alt hva USA har å by på ved å eksempelvis ta en road trip når semesteret er over, men også til å ta en rundreise i Karibia og Latin-Amerika. Når du først er kommet så langt, så er det synd å ikke skulle utnytte det til det ytterste!

Så dette er vårt forslag: Sett av en ekstra måned eller to når du er ferdig med studiene i USA, send en eske med de tingene du ikke trenger på reisen i en pakke hjem til mor, og kom deg ut og opplev verden! 

Forslag til reiseplan:

Road Trip (2 - 3 uker)Dra på road trip når du er ferdig med studiene i USA - KILROY

USA er jo kongen på haugen når det gjelder road trips! En road trip er derfor nærmest et must når du først skal tilbringe litt tid i USA. Det finnes utrolig mange ruter å velge mellom så det kan være vanskelig å velge. Husk at våre reisespesialister kan hjelpe deg med å sette sammen en rute som passer perfekt til dine ønsker å behov.

Vår anbefaling: Road trip i Florida

For mer inspirasjon, sjekk ut alle våre ruteforslag til road trips i USA her!  

Karibia (1-2 uker)

Etter en road trip som slutter i Miami, er det relativt kort vei ned til Karibia! For mange virker de karibiske øyene litt uoppnåelige på et sparsomt studentbudsjett, men det er faktisk mulig å reise hit på budsjett! Prisene varierer nemlig en del mellom øyene, så du kan fint gjennomføre en reise i Karibia så lenge du velger de riktige destinasjonene. Våre reisespesialister kan hjelpe deg med å velge – de er eksperter på å finne de beste og billigste alternativene! Så, nå som den bekymringen er unnagjort, kan du bare begynne å glede deg til å tilbringe late dager på kritthvitestrender omringet av asurblått hav og grønne palmetrær så langt øyet kan se!

Unn deg selv en avslappende reise i Karibia etter studiene i USA, og nyt livet på strender som denne!

Vår anbefaling: 8 dagers rundreise på Cuba

Du kan også la deg inspirere av disse rundreisene i Karibia eller ved lese mer om Karibia her.

Backpacking i Mellom-Amerika (4 uker eller mer)

Fra Karibia er veien kort over til Mexico, eller Mellom-Amerika hvor du kan starte tredje og siste etappe av din rundreise. Backpacking i Mellom-Amerika er en veldig kul måte å oppleve denne delen av verden på, og du har utrolig mye å glede deg til: Mayaruiner, surfing, dykking, regnskog, vulkaner, et rikt dyreliv, eksotisk mat, spennende kulturer, og avslappende strandliv er bare noe av det Mellom-Amerika har å by på!

Vår anbefaling: Pura Vida Express Ways fra Mexico til Costa Rica (28 dager)

Sjekk ut våre opplevelsesreiser i Mellom-Amerika for flere alternativer og inspirasjon!

Dra på en rundreise i Mellom-Amerika og opplev Mayaruiner etter studiene i USA - KILROY

Denne rundreisen kan selvfølgelig tilpasses utfra hvor lang tid du har til rådighet, hvor stort ditt budsjett er, og hva du er interessert i å oppleve. Du kan gjennomføre hele sulamitten, eller du kan velge å gå for kun ett av forslagene. Er du for eksempel mest interessert i road trips, så er det ingenting i veien for å kun fokusere på det. Husk at du kan også designe din helt egen jorden rundt-reise.

Hvor kan jeg studere i USA?

Før du setter i gang og bestiller drømmereisen, så må en viktig detalj fikses først – nemlig studiene! Vi må ikke glemme at denne reisen er ment som en belønning etter endte studier i USA, noe som krever at du FØRST må finne ut hvor og hva du vil studere!

Vi samarbeider med mange universiteter i USA, som alle tilbyr et hav av spennende fag og studieretninger. Våre studieveiledere er klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte studiet og universitetet for deg! De hjelper deg helt gratis med å søke på det studiet velger, og de kan svare på alle spørsmål du måtte ha om studier i USA. Send oss en e-post da vel, så kan vi allerede nå sette i gang med å planlegge ditt livs beste studie- OG reiseopplevelse!

Jeg vil studere i USA og reise etterpå!
Kontakt oss!
Kontakt