Skal du studere i Brisbane? Les Aleksanders beste tips!

Skal du studere i Brisbane? Les Aleksanders beste tips!

Aleksander studerer på Queensland University of Technology i Brisbane, og det er trygt å si at han stortrives! Les hvorfor her...

Aleksander studerer i Brisbane - KILROY

Hvorfor valgte du å studere i Australia og på QUT?

Jeg valgte å studere i Australia fordi det er det mest eksotiske landet en nordmann kan tenke seg, i tillegg til at det er et engelskspråklig land som gjør det lettere å kommunisere med de lokale. Australia er et vakkert land og jeg er imponert over den råe naturen og rike dyrelivet. Bristbane er et fantastiske sted å bo, og det føles som at det alltid er noe som skjer i byen - det blir aldri kjedelig her!

QUT var mitt førstevalg fordi universitetet har høyt fokus på å lære studentene praktiske ferdigheter som vil være relevant i min karriere og som fremtidige arbeidsgivere er på utkikk etter. Universitetet har også en super beliggenhet og topp moderne fasiliteter. Jeg tilbringer mye tid på computer lab'en og på biblioteket, så det betyr ganske mye for meg at fasilitetene er gode.

Det er alltid noe som skjer i Brisbane - KILROY

Hva er det beste med å studere på QUT?

Det beste med å studere på QUT er atmosfæren på campus, og det å få oppleve studentlivet i et annet land på en anerkjent skole med flere tusen andre studenter og dyktige forelesere. Jeg synes også at skolen er god til å se hver enkelt student og gi oss oppfølgning. Det er så mange introduksjonsprogrammer, sosiale aktiviteter, og støtteprogrammer som man kan ta del i hvis man ønsker å bli mer involvert i skolen og bli kjent med nye mennesker.

Hvilke tips vil du gi til andre studenter som vurderer å studere i utlandet?

Ikke gå glipp av denne muligheten som du har! Dra ut og se verden, for du vil kanskje ikke få en slik sjanse igjen. Da jeg tok min bachelorgrad utnyttet jeg ikke muligheten jeg hadde til å dra på utveksling, og det angrer jeg på i dag. Heldigvis fikk jeg sjansen til å ta min Mastergrad på QUT. Jeg anbefaler studier i utlandet på det sterkeste!

Drømmer du om å studere i utlandet, og kanskje utforske studentlivet i Brisbane? Les mer om QUT eller kontakt en av våre studieveiledere for mer informasjon. Husk at vår veiledning er helt gratis!

Kontakt